Vijesti

Sva ljepota i snaga porodice: U nedjelju velika porodična šetnja

Članovi Udruženja porodica sa četvoro i više djece „Četiri plus“ zajedno sa Gradom Banjom Lukom, u nedjelju 10. oktobra, organizuju prvu „Porodičnu šetnju“.

Simbolično, velika šetnja će početi u 11 časova i 55 minuta, a kretaće se od Narodnog pozorišta Republike Srpske pa sve do govornice na Trgu Krajine, gdje će biti upriličen zabavni program za sve prisutne (u slučaju loših vremenskih uslova, druženje će biti nastavljeno u Domu omladine).

Predsjednik Udruženja „4 plus“ Jovan Radovanović ističe da je glavna misija ovog događaja da se pokaže sva ljepota i snaga porodice.

-Dodatno, cilj je da se podigne svijest građana o značaju djece i njihovog mjesta u zajednici. Porodica je nešto čime treba da se ponosimo – ističe Radovanović.

Sve vrijeme, dok se povorka bude kretala kroz grad, u Gospodskoj ulici na ozvučenju će biti upriličen muzički program, koji će biti prilagođen našim najmlađim sugrađanima.

Mališane, ali i njihove roditelje očekuje bogat prateći program – zabavljaće ih Fazonko, Dječiji hor „Vrapčići“, imaće priliku da se druže sa maskotama i još mnogo toga.

„Porodična šetnja“ se realizuje u okviru tradicionalne manifestacije „Nedjelja djeteta“, koja ove godine nosi slogan „Srećan ćeš biti svijete kada usrećiš dijete“.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka