Događaji

Humanitarni „Ultra bazar“ 09. oktobra u Delta Planet Banja Luka

Delta Planet Banja Luka će u subotu 09. oktobra i ove godine biti domaćin humanitarnog „Ultra bazara“, a sva prikupljena sredstva na humanitarnom bazaru će i ovaj put biti donirana Savezu žena oboljelih od raka dojke „Iskra“.

Na bazaru, koji organizuju kreativna agencija Play Team i Ultra magazin, posjetioci će moći da kupe po simboličnim cijenama odjevne predmete, kozmetiku, nakit, knjige i mnoge druge proizvode, koje su donirali brendovi i influenseri, koji će prisustvovati događaju.

Pozivamo i sve zainteresovane brendove i lokalne biznise, kao i influensere i influenserke, koji se još nisu priključili akciji, da doniraju svoje proizvode, te na taj način učestvuju u humanitarnom “Ultra bazaru”. Za sva dodatna pitanja, javite nam se na e-mail: redakcija@ultra.ba ili na Instagram profil Ultra.magazin.

Oktobar je mjesec, kada se širom svijeta skreće pažnja na prevenciju raka dojke i naglašava važnost njegovog ranog otkrivanja. Zbog toga se „Ultra bazar“ već tradicionalno održava u oktobru, mjesecu borbe protiv karcinoma dojke, a ovo će biti treći put da poznate influenserke, blogerke, glumice, umjetnice, ali i domaći i strani brendovi, doniraju proizvode sa istim ciljem.

Pored četvorosatnog shoppinga, „Ultra DJ“ će se pobrinuti za vrhunsku atmosferu na događaju, a mnogobrojni partneri događaja će na bazaru izložiti svoje promotivne proizvode.

U subotu 09. oktobra povedi mamu, sestru ili drugaricu i učestvujte u humanitarnoj akciji, tako što ćete kupiti neki od priozvoda na bazaru. Pored raznovrsne ponude proizvoda, „Ultra bazar“ je i mjesto za druženje, sklapanje novih prijateljstava i širenje pozitivne energije.

Humanitarni „Ultra bazar“ podržali su: Delta Planet Banja Luka, Avon, JYSK Bosna i Hercegovina, kao i drugi brendovi, te mnogobrojne javne ličnosti.

Vidimo se na Ultra bazaru u Delta Planet Banja Luka u subotu 09. oktobra od 10-14:00 sati.

Preuzeto sa: ultra.ba