Događaji

Manifestacija: Jesenje čišćenje uma

Već četvrtu godinu organizuje se manifestacija “Jesenje čišćenje UMA” povodom obilježavanja Svjetskog dana mentalnog zdravlja (10. oktobar). Ova jesenja manifestacija, koja je otpočela kao studentska inicijativa, prikaz je saradnje studenata i profesora Studijskog programa psihologije Filozofskog fakulteta u Banjoj Luci.

“Jesenje čišćenje UMA” je tradicija koja ostaje studentima, a ove godine je u organizaciji Dajane Budiša, Marije Karić i Tamare Petković. Manifestacija se izvodi uz punu podršku Univerziteta u Banjoj Luci i Društva Psihologa Republike Srpske.

Smatramo da je od izuzetne važnosti voditi brigu o mentalnom zdravlju, a imajući u vidu dosadašnje pozitivne reakcije, dobru posjećenost, drage uspomene, te važnost same tematike i ove godine za vas pripremamo veliki broj predavanja i radionica.

Predavanja možete pratiti besplatno online, putem ZOOM platforme, dok će se radionice održavati uživo, u prostorijama Filozofskog fakulteta UNIBL uz poštovanje epidemioloških mjera. Poštujući barijeru stručnog jezika, program je koncipiran tako da ga mogu pratiti svi, od studenata do stručnjaka, ali i svi zainteresovani za psihološke teme i očuvanje mentalnog zdravlja, te svi oni koji žele i ove godine obaviti jesenje čišćenje uma.

Osnovna ideja iza programa je podizanje svijesti o važnosti očuvanja mentalnog zdravlja. Pozivamo vas da nam se pridružite, iz udobnosti svojih kuća, čišćenju vlastitog uma, kako bi se pripremili da nove izazove transformišemo u pobjede.

Sve radionice će biti održane uživo u prostorijama Filozofskog fakulteta UNIBL, a sva predavanja ćete moći pratiti putem ZOOM platforme, a mnoga i uživo na našoj Facebook stranici. Kako biste pristupili radionicama i online ZOOM predavanjima potrebno je da izvršite prijave na linku.

https://www.facebook.com/events/913485912912296/

Popunjavanjem ovih formulara ostavljate nam svoje mail adrese na koje ćete naknadno dobiti linkove svih predavanja na koja ste se prijavili i potrebne informacije o radionicama. Ukoliko imate nekih pitanja obratite nam se na sljedeću e-mail adresu: danimentalnogzdravlja@gmail.com

Preuzeto sa: Instagram jesenje.ciscenje.uma