Organizacije

Mladi napravili reportažu o Banjaluci iz svojih kuća za Dan Grada!

Osim što slavimo Dan planete Zemlje, isti dan 22. aprila svake godine obilježava se i Dan grada Banjaluke.

Ove godine, obilježavanje ovog bitnog datuma bilo je drugačije. „Članovi Budi Muško Kluba” Banja Luka koji je u sastavu „Instituta za razvoj mladih i zajednice – Perpetuum mobile” pokazali su odgovornost, ozbiljnost i kreativnost i napravili reportažu o gradu iz svojih kuća.

Sigurnost nam je najvažnija, a mladi su još jednom pokazali da se iz kuće mogu kreirati vrijedne stvari i biti odgovoran. Svojim obraćanjem mlade je podržao i gradonačelnik Grada Banje Luke, gospodin Igor Radojičić. Odgovorni, vrijedni i #uKućama promovišemo zdrave stilove života za Banjaluku ljudskog lica.

I dok smo #uKućama slavimo, Dan grada Banjaluke!

Srećan ti Dan Grada – Banjaluko ljudskog lica!

Video pogledajte na linku
https://www.youtube.com/watch?v=OWe3_umEx4g

Aktivnost je realizovana u okviru projekta Inicijativa mladića II (YMI – Young Men Initiative): “Promovisanje zdravijih životnih stilova među mladima u Bosni i Hercegovini osporavanjem rodnih stereotipa II” i projekta: “Muškarci i dečaci kao partneri u promovisanju rodne ravnopravnosti i rešavanju pitanja ekstremizma i nasilja mladih na Zapadnom Balkanu”, koji je podržava Vlade Švicarske, Oak Fondacija, Austrijska razvojna agencija i CARE International Balkans.

#BanjaLukaLjudskogLica #20000razlogaDaPromovišemoZdraveStiloveŽivota

#KulturomDijalogaDoZdravihŽivotnihNavika #PerpetuumMobile #BMKBL #YMI #CareInternational #CARE #ProgramY #SvicarskauBiH #AustrianDevelopmentAgency #OakFoundation