Edukacija

NAJTRAŽENIJE ZANIMANJE – Postani programer sa iskustvom u samo nekoliko mjeseci

Vjerujemo da je svima dobro poznata činjenica da je IT sektor u ekspanziji dugi niz godina. Potreba za programerima konstantno raste, a posebno za onima sa iskustvom. Granica u visini plate ne postoji za najbolje!

Nije lako snaći se i odabrati pravu putanju do željene karijere i zato je važno pronaći tim ljudi koji ti mogu pomoći ne samo da savladaš sve izazove, već i pruže savjet za dalje korake u IT svijetu. Upravo takav tim te čeka u QStation edukativnom centru.

Predavači svakodnevno rade na značajnim, globalnim projektima i znaju šta znači otisnuti se u more mogućnosti koje IT nudi. U ponudi su kursevi koji obuhvataju sve nivoe znanja, od početnih, do naprednih iz raznih oblasti.

Za kreativce tu je oblast dizajna podijeljena u dva kursa:

Kako bi se dizajn realizovao u funkcionalnu aplikaciju ili internet stranicu potrebna je pomoć programera. Tu su kursevi iz oblasti programiranja:

Backend programiranje za početnike

Frontend programiranje

Omiljene kolege programera su QA testeri. Ukoliko želiš da te programeri obožavaju postani jedan od njih i traži greške u njihovim linijama koda! Ukoliko nemaš iskustva prijavi se na kurs:

QA Manual – manuelno testiranje softvera

Ili ukoliko imaš iskustva na

QA Automation – automatsko testiranje softvera

Za sve koji žele da uđu detaljnije u IT svijet tu je i kurs Cloud tehnologija. Kompletan program prati pripreme osnovnih cloud sertifikata za AWS, Azure i GCP.

Tokom kurseva se uči kroz praktične radove i primjere a po završetku svi polaznici rade svoj završni rad koji će im biti veliki plus na razgovoru za posao.

Ove sezone Q Station je omogućio praksu u JSGuru za najbolje polaznike!

Odaberi oblast po svojoj mjeri u uplovi u IT na vrijeme! https://qstationhub.com/

Za malo mlađe od 18 godina tu su i Kliker kursevi C# i Unity: 3D pravljenje video-igara.. Ostalo je još malo mjesta!

Vidimo se!