Događaji

Otvorene prijave za online info-sesija programa razvoja projektnih vještina BOLD BOOST+

Kad se mlade ruke slože, apsolutno sve se može. To su potvrdili energični mladi ljudi koji su odlučili da društvo i budućnost BiH uzmu u svoje ruke i prilagode je sebi i svim narednim generacijama.

Izvazov prihvaćen, solucije za prevazilaženje istog pronađene.

Naime, program razvoja projketnih vještina BOLD BOOST+, koji se realizuje od strane Fondacije Agora uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američnih Država obevaća promjene koje garantuju dugoročne i efektivne promjene.

Planirana besplatna 10-odnevna edukacija, biće idealna prilika da se svi mladi lideri, preduzetnici, volonteri ili oni koji žele to da postanu upoznaju i ovladaju vještinama projektnog menadžmenta.

Uz podršku i znanje profesionalaca u ovom polju znanje koje ne lapi je neupitno.

Online info sesije predstavljaju prvi korak ovog preduzetničkog putovanja, a prijave za iste su već otvorene. Da bi postali dio posade BOLD BOOST+ rakete posjetite portal www.japreduzetnik.com gdje se nalazi obrazac prijave za prethodno navedene sesije.

Ova online druženja će svoj fokus stavljati na davanje potrebnih informacija o samom projektu ali viziji i misiji samo projekta, te planiranim aktivnostima.

Datumi info sesija kao i gradovi u kojima će se održavati kretaće se ovim redom:

Banja Luka – 07.09.2021. godine

Doboj – 08.09.2021. godine

Tuzla – 09.09.2021. godine

Bijeljina – 10.09.2021. godine

Sarajevo – 14.09.2021. godine

Mostar i Trebinje – 15.09.2021. godine

Ako si za da postigneš svemirski uspjeh, pridruži se BOLD BOOST+ programu i daj svojoj projektnoj ideji priliku da ugleda svjetlost dana.

Preuzeto sa: mreza-mira.net