Događaji

Festival vina “Wine Park” u Banjaluci 28. avgusta

Festival vina “Wine Park” održaće se u subotu, 28. avgusta, po drugi put u Banjaluci. Festival će se održati u parku “Petar Kočić” od 18 do 23 časa.

“Ovo je je festival koji promoviše vinsku kulturu i doprinosi razvoju vinskog turizma. Fokus ‘Wine Park-a’ usmjeren je prvenstveno na degustaciju vina u neformalnoj, srdačnoj atmosferi i na neobičnoj lokaciji, ali ne izostaju ni gastrononomski specijaliteti”, poručuju organizatori.

Ljubiteljima vina u subotu će se predstaviti oko 30 vinarija iz zemlje i regiona. U saradnji sa Gradom Banjaluka, te dugogodišnjim partnerima, organizatori najavljuju vrhunska vina i premijerna otvaranja novih etiketa vina po prvi put u Banjaluci.

Pored vinara, na “Wine Parku”, predstaviće se još zanimljivih izlagača, ali o njima, kako poručuju organizatori, biće riječ tek na samom događaju.

“Razgovarajte sa vinarima, pitajte ih za njihove najprepoznatljivije etikete, za odležavanje njihovih vina, za preporuku. Jednostavno uživajte i družite se”, poručuju organizatori.

Ulaznice za ovaj događaj možete kupiti u vinoteci Wine Room (Vidovdanska 2) , kao i na ulazu na dan događaja.

Sve važne informacije, kao i fotografije sa prethodnih vinskih događaja možete pogledati na zvaničnim Facebook i Instagram stranicama Wine Me Up festivala.

Preuzeto sa: mreza-mira.net