Vijesti

Vikend donosi brojna dešavanja u gradu na Vrbasu

Otvaranje „Moto-festa Banja Luka 2021“ u petak 20. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel zasigurno će biti uvertira u još jedan sjajan vikend u gradu na Vrbasu.

Ljubitelji dvotočkaša i ovoga puta imaće priliku da, tokom dvodnevnog druženja, uživaju u brojnim sadržajima poput moto-bajkerskih igara, izložbi, akrobatske vožnje (stunt) i moto-defilea.

U večernjim časovima na banjalučkoj tvrđavi Kastel očekuju vas sjajni koncerti regionalnih zvijezda poput Neleta Karajlića, Đorđa Davida & Death Saw, Love Hunters-a i Galije, dok će u subotu 21. avgusta u okviru ovog događaja gostovati Van Gog, Kerber, Bjesovi, te Ivana Peters i Moreuz.

U saradnji Grada i omladinskih organizacija, nastavljaju se i aktivnosti kod govornice na Trgu Krajine,

U petak 20. avgusta predviđeno je da studenti i saradnici Pravnog fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci predstave svoje radove, dok će gosti projekta „Gramofon“ recitovati svoje, ali i radove poznatih pjesnika i pisaca iz Banje Luke, uz pratnju akustične gitare.

Bogat program očekuje vas i na ljetnoj sceni GP „Jazavac“, pa tako u petak 20. avgusta od 21.00 čas možete uživati u koncertu grupe „Grin Bulz“, dok vas u subotu 21. avgusta očekuje projekcija serije „Kosti“.

U nedjelju 22. avgusta na ljetnoj sceni „Jazavca“ biće organizovana promocija knjige „Krug oko misli“ autorke Andree Talić.

Tokom vikenda zanimljiv program očekuje i naše najmlađe sugrađane.

Naime, u okviru događaja „Mali teatar pod velikim zvijezdama“ u petak od 19.00 časova igraće sjajna lutkarska predstava „Škola za pačiće“, dok će u subotu od 19.00 časova i u nedjelju od 11.00 časova na velikoj sceni igrati predstava „Vuk sa mirisom bobica“.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka