Edukacija

Prijavite se za Uticaj+: Omladinsko polje

Prijavite se onlajn kurs Uticaj+ koji će se održati od 24. do 29. septembra. Glavni cilj je da se učesnici osposobe za uspešno planiranje i procenu uticaja projekata u oblasti mladih u cilju sprovođenja projekata sa većim uticajem.

OBLAST: omladinski rad

OPIS: Kurs je zasnovan na Impact+ vježbi koja je razvijena u okviru projekta Transnacionalne aktivnosti saradnje koji vodi britanska nacionalna agencija Erasmus+ i CMEPIUS slovenačka nacionalna agencija za obrazovanje i obuku Erasmus+.

Tokom kursa polaznici će naučiti o konceptu uticaja, kako planirati i ocijeniti uticaj projekata kroz grupni rad. Deo vremena biće posvećen radu na projektnim idejama pojedinaca i mogućem uticaju. Zbog toga je važno da učesnici već imaju ideju projekta koju bi željeli da primijene ili da je ona već prihvaćena u programu Erasmus+: Mladi u akciji ili programu Evropskog korpusa solidarnosti.

Kurs će se odvijati isključivo putem interneta. Kako se kurs obuke zasniva na kontinuiranom procesu, polaznici bi trebali pohađati sve djelove programa. Prije obuke od polaznika će se tražiti da obave neke individualne pripremne radove (do 2 sata rada).

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU: 09.09.2021. godine

Detaljnije na: programrada.pdf

Preuzeto sa: mladiinfo.me