Događaji

Prijavite se za YOCOMO trening za omladinske radnike

YOCOMO trening za omladinske radnike će se ove godine održati od 18 do 22. Oktobra u gradu Konigsvinteru, Njemačka. Mogu konkurisati oni koji imaju iskustva sa ovakvim kursevima i koji žele da iskuse rad sa ETS modelom kompetentnosti.

OBLAST: Omladinski rad

OPIS: Ovo izdanje YOCOMO – takođe nazvano „YOCOMO Sistemic“ – je iskustvo učenja koje istražuje potencijal gledanja na razvoj sposobnosti ne samo iz individualne perspektive, već i iz sistemske perspektive. U ovom slučaju, sistem nije birokratski ili institucionalni; već se radi o „sistemskom pogledu“ na cijelo polje vaše prakse kao omladinskog radnika. Ovaj kurs će vas pozvati da pogledate ulogu čitavog sistema međusobno povezanih igrača u vašem polju (na primjer vaše organizacije, mladih, roditelja, škola, lokalne zajednice itd.) u razvoju vaših sposobnosti kao omladinskog radnika. Trening će se održati u Konigsvinteru, Njemačka od 18 do 22. Oktobra 2021.godine.

USLOVI: Svi učesnici moraju imati organizaciju koja ih podržava (NVO, škola, opština, omladinski centar, itd.). Neophodno je prilično dobro znanje engleskog jezika jer je to radni jezik.

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti putem linka

ROK ZA PRIJAVU: 25.08.2021.godine

Detaljnije na: https://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/yocomo-an-ets-learning-experience-for-youth-workers-a-systemic-approach-to-competence-development.9439/

Preuzeto sa: hocu.ba