Događaji

Upoznavanje sa mogućnostima programa Horizont Evropa

Događaj posvećen Horizont Evropa programu i iskustvima iz Horizont 2020 programa koji je namijenjen nastavnicima, saradnicima i administrativnom osoblju Univerziteta u Banjoj Luci, biće održan 29. juna 2021. godine u 10 časova.

Organizatori događaja koji se održava u sali 8 u Rektoratu, su Centar za preduzetništvo i transfer tehnologija i Kancelarija prorektora za naučno-istraživački rad i razvoj UNIBL.

Tokom ovog događaja biće predstavljene osnovne komponente Horizon Evropa programa, najavljeni pozivi za projekte, kao i opcije za fakultete i istraživačke grupe za prijave na ovaj program. Poslije toga, uslijediće moderirana diskusija sa rukovodiocima i predstavnicima Horizont 2020 projekata koji se realizuju na UNIBL, a prilikom čega će biti predstavljeni njihovi projekti i izazovi s kojima su se susretali prilikom dizajniranja projektne aplikacije, a zatim i izazovi i dobre prakse u realizaciji projekata.

Prijave za učešće na događaju su obavezene i moguće su do 25. juna 2021. godine na adresu elektronske pošte: andjela.pepic@unibl.org. Program događaja je dostupan ovdje.

Preuzeto sa: Univerzitet u Banjoj Luci