Stipendije

Prijavite se za Monash stipendiju

Univerzitet Monash poziva sve zainteresovane da se prijave za stipendije za master studije. Korisnicima stipendije će biti pokriveni troškovi života.

OBLAST: više oblasti

OPIS: Stipendija je namijenjena studentima iz Australije (ili Novog Zelanda) i internacionalnim studentima kao podrška za sve one koje se bave istraživačkim doktoratom i istraživačkim magistarskim titulama. Ovom stipendijom se nastoji pomoći studentima da ostvare svoje ambicije bez obzira na trenutnu situaciju. U potrazi su za studentima koji se željni znanja i koji žele da promijene svijet. Ukoliko student ispunjava uslove za vrijeme studiranja mu se odobrava pozajmica za troškove života i troškove preseljenja, a za međunarodne studente dostupne su još neke stipendije na koje se mogu prijaviti uz ovu.

USLOVI: Da biste mogli da se prijavite za ovu stipendiju neophodno je da ste rezident Australije ili Novog Zelanda ili da imate humanitarnu vizu. Za stipendiju se mogu prijaviti i studenti iz drugih zemalja. U zavisnosti od toga da li ispunjavate uslove od toga će zavisti da li ćete biti primljeni na kurs za koji ste se prijavili.

NAČIN PRIJAVE: Možete se prijaviti putem linka.

ROK ZA PRIJAVU: u toku

Detaljnije: https://www.monash.edu/study/fees-scholarships/scholarships/find-a-scholarship/monash-graduate-scholarship-mgs#scholarship-details

Preuzeto sa: mladiinfo.me