Site icon mladibl.com

Predstavnici Grada Banja Luka posjetili OC „Zdravo da ste“

Savjetnica gradonačelnika za društvene djelatnosti Milada Šukalo i Danijela Kajkut iz Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Grada Banje Luke posjetili su Omladinski centar „Zdravo da ste“ u prostorijama u Parku „Mladen Stojanović“, gdje su razgovarali sa predstavnicima ove organizacije oko proteklih i predstojećih aktivnosti.

Tom prilikom, savjetnica Šukalo je kazala da su tokom sastanaka otvorene brojne važne teme, kao i da su predstavnici Grada imali priliku da se na licu mjesta upoznaju sa načinom rada ove organizacije.

-Izuzetno nam je drago što smo razgovarali o mogućnostima unapređenja dosadašnje saradnje sa Omladinskim centrom „Zdravo da ste“, kao i o aktivnostima koje planiramo zajedno realizovati u predstojećem periodu-kazala je savjetnica Šukalo.

Ona je naglasila da Grad Banja Luka vodi računa o organizacijama koje su dale svoj doprinos i pečat razvoju omladinskog aktivizma u našem gradu, poput Omladinskog centra „Zdravo da ste“, kazavši da će takva podrška biti nastavljena i u budućnosti.

Danijela Kajkut, iz resornog Odjeljenja, poručila je da je Grad uvijek znao prepoznati organizacije koje rade dobro, uspješno i vrijedno, te da će saradnja sa ovim centrom biti intenzivirana i nastavljena na opštu korist mladih i svih građana Banje Luke.

Predstavnici ove organizacije iskazali su zadovoljstvo dosadašnjom saradnjom sa Gradom, te izrazili zahvalnost za svu podršku koju je Grad Banja Luka upućivao ovom omladinskom centru u proteklom periodu.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version