Site icon mladibl.com

Ne propusti priliku da učestvuješ na BIZ Hakatonu!

BIZ Hakaton je izuzetna prilika da sa svojim timom radiš na pravim izazovima, upoznaš mlade, uspešne i ambiciozne ljude, pokažeš se u najboljem svetlu i sa stečenim znanjem i iskustvom otvoriš vrata ka svojoj budućnosti!

Proces prijave

U prvoj fazi, svi zainteresovani kandidati i kandidatkinje iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske mogu prijaviti svoj tim popunjavanjem ovog formulara. Tim treba da čine minimum dva, a maksimum četiri člana ili članice, a prijave se mogu slati do 9. maja.

Pripreme za učešće

Odabrani timovi biće obavešteni o učešću i terminima treninga putem mejla, a potom ući u proces obuke u okviru koje će steći neophodno znanje za rad na izazovima i učešće u programu. BIZ Hakaton održaće se sredinom juna.

Treninzi u okviru obuke baviće se sledećim temama:

Kako će izgledati BIZ Hakaton?

Prvog dana Hakatona, timovi će imati priliku da se detaljnije upoznaju sa izazovima i da otpočnu sa pronalaženjem idealnog rešenja za odabrani izazov. Na tom putu timovima će na raspolaganju biti izvrsni mentori i mentorke koji će im će im pružiti potpunu podršku i dati sugestije za unapređenje njihovog idejnog rešenja. Svoj rad će timovi nastaviti i drugog dana nakon čega će finalno rešenje predstaviti pred stručnim žirijem koji će odabrati pobedničke timove i dodeliti vredne nagrade.

Koja je tvoja uloga u BIZ Hakatonu?

Od tebe se traži da sa svojim timom:

Tokom događaja ti i tvoj tim imaćete punu podršku iskusnih trenerskih, mentorskih i ekspertskih timova iz čitavog regiona. Ne propusti priliku da se upoznaš i radiš sa eminentnim stručnjacima i stručnjakinjama!

BIZ Hakaton 2021. je jedinstven događaj koji donosi 10 potpuno različitih izazova, a više informacija o njima i samom programu možeš pronaći ovde.

lonac.pro

Preuzeto sa: snagalokalnog.ba

Exit mobile version