Site icon mladibl.com

CAT DIGITALNA AKADEMIJA

Aktivizam u Bosnu i Hercegovinu još jednom dolazi na velika vrata!

Druga po redu CAT BiH Akademija će i ove godine okupiti 20 najmotivisanijih mladih menadžera/ica društvenih mreža iz organizacija civilnog društva u Bosni i Hercegovini!

Prethodne četiri godine, članovi/ce CAT Bosna i Hercegovina su svojim prisustvom na društvenim mrežama ponudili mladima u BiH i regionu nove pristupe u aktivizmu, naročito kada je riječ o onom koji se dešava na društvenim mrežama. Stoga u želji da svoje znanje prenesemo i na ostale mlade širom Bosne i Hercegovine, u saradnji sa eminentnim omladinskim radnicama iz Srbije Ivanom Volf i Marinelom Šumanski donosimo našu drugu Digitalnu akademiju za menadžere/ice društvenih mreža!

Šta mogu očekivati od Akademije?

Kome je Akademija namjenjena?

Ko mi garantuje učenje kroz zabavu i interaktivne metode?

Kada počinjemo i kako će Akademija izgledati?

Prvi modul i online upoznavanje nas očekuje u ponedjeljak 19.04.2021 od 17:00 sati na Zoom platformi, a dok će se ostala tri teoretska modula održati uživo u periodu 17.05-21.05.2021. na jednoj od lokacija u Bosni i Hercegovini, uz poštivanje svih epidemioloških mjera, o kojoj će polaznici/ce Akademije biti naknadno obaviješteni. Naravno, pokrivamo troškove smještaja hrane i transporta. Želja nam je da potaknemo kreativno okruženje u kojem će se mladi osjećati prijatno i ohrabreno da započnu svoju kampanju u zajednici. Nakon završenog uživo treninga polaznici/ce Akademije će biti u mogućnosti da u partnerstvu sa drugim polaznicima/cama pokrenu svoje digitalne kampanje, koje će između ostalog imati i jednu “onground” akciju u zajednici odakle dolaze.

Za sedam online/offline kampanja, koji/e naši polaznici/ce osmisle, smo obezbjedili i sredstva za plaćeno oglašavanje – kako bi njihova kampanja bila vidljivija i kako bismo kroz praktične primjere mogli da uče i mjere uspješnost svojih kampanja!

Ukoliko smatraš da je ovo prilika za Tebe i Tvoju organizaciju da bude vidljivija u lokalnoj zajednici

Popuni jednostavnu prijavnicu: https://forms.gle/1pBaNCdvRM1Z1hsZ9

ROK ZA PRIJAVU NA AKADEMIJU: 16.04.2021. u 12:00 sati!

Ova aktivnost je podržana kroz program BHRI (Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative).

Više informacija na: CAT BiH

Exit mobile version