Site icon mladibl.com

Prijavi se i ostvari ugovor i budžet sa Cocktom

Želimo vidjeti tvoju kreativnost i strast kako bismo te podržali, bez obzira na sve!

Ukoliko je TVOJA STVAR stvaranje glazbe, plesanje, kreiranje odjeće ili obuće, tetoviranje, borba za ljudska prava i slobodu na kreativan način ili nešto drugo što te čini autentičnom osobom – ti si prava osoba za nas. Odaberi format kojim se najbolje izražavaš – video, fotka ili tekst, prijavi se i postani dio novog Cockta Freedom Squada.

  1. Prijavi se i pokaži nam svoju stvar! Prijave traju od 29.03. – 18.04.2021.
  2. Objavljujemo 20 finalista 21.04.2021.
  3. Korisnici glasaju od 21.04. – 28.04.2021. i biraju TOP 8 koji postaju novi Freedom Squad!
  4. Objava novog Freedom Squada 29.04.2021.

Ako budeš u Top 8 kandidata, ponudit ćemo ti potpisivanje ugovora s brendom Cockta.

To znači da ćeš na raspolaganju imati budžet od 1.500 EUR koji će te podržati i pomoći tvoju strast razviti dalje. Je li tvoja strast tattoo art i potrebna ti je nova oprema, baviš se slikanjem i baš želiš otići na neku izložbu i pronaći inspiraciju ili se baviš bilo čime što je kreativno te ti je potreban poticaj za daljnji razvoj – Cockta će taj budžet uložiti u tvoju strast. I ne samo to.

Želimo pratiti tvoj razvoj i napredak tijekom 2021. godine i s tobom kreirati sadržaj, angažirati te na društvenim mrežama kao novog člana Cockta Freedom Squada. Postat ćeš novo lice Cockte na digitalnim kanalima komunikacije kako bi mnogi čuli za tebe i tvoj rad. Ipak, nemoj zaboraviti da ugovor podrazumijeva i određene obaveze kreiranja i upotrebe tog sadržaja od strane Cockte. No tu smo zajedno, definirat ćemo ugovor tako da i ti budeš zadovoljan/na.

Pročitaj sve detalje u PRAVILIMA.

Više informacija na LINKU.

Preuzeto sa: hocu.ba

Exit mobile version