Site icon mladibl.com

Prijavite se za kurs „TYE – Alati za omladinske razmjene“

Opšti cilj TYE (Tools for youth exchanges) je da omladinski lideri i omladinski radnici istražuju, dijele i prilagođavaju alate koji se mogu koristiti za poboljšanje njihovih projekata razmjene mladih.

OBLAST: Omladinski rad

OPIS: Omladinskoj razmjeni je potreban sadržaj – iza sadržaja stoje alati. Alati za razmjenu mladih je trening koji omogućava učesnicima da istražuju alate oko grupnih procesa, (interkulturalnog) učenja, uključivanja mladih i kako olakšati korišćenje ovih alata tokom razmjene mladih.

Na kursu ćete naučiti kako:

Tim fasilitatora održaće šest vebinara u trajanju od tri nedelje od 23. februara do 15. marta 2021. Vebinari će trajati do 2 sata i biće održani od 10.00 do 12.00 po briselskom vremenu / 9.00 do 11.00 po dablinskom vremenu / 11.00 do 13.00 atinsko vrijeme sledećih dana:

Kurs je osmišljen za dobrovoljne i profesionalne omladinske radnike, koji rade direktno sa mladima i koji imaju jedno od sledećih iskustava sa ERASMUS+: Mladi u akciji:

NAČIN PRIJAVE: Za prijavu prvo morate napraviti nalog, zatim popunite aplikacionu formu sa linka: https://www.salto-youth.net/mysalto/login

ROK ZA PRIJAVU: 28. januar 2021.

Detaljnije: http://trainings.salto-youth.net/9079

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version