Site icon mladibl.com

ERASMUS+ stipendije za razmjenu studenata i akademskog osoblja Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta na Univerzitetu u Jašiju (Rumunija)

U okviru programa Erasmus+ kreditna mobilnost raspisan je konkurs za studente i akademsko osoblje Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta za razmjenu na Univerzitetu u Jašiju (Rumunija).

Dostupne su četiri stipendije, dvije stipendije za studente prvog i drugog ciklusa studija za razmjenu u svrhu studiranja i dvije stipendije za akademsko osoblje u svrhu predavanja ili treninga. Razmjena će se obaviti tokom ljetnjeg semestra školske 2020/2021.

TRAJANJE RAZMJENE:

IZNOS STIPENDIJE ZA STUDENTE:

IZNOS STIPENDIJE ZA AKADEMSKO OSOBLJE:

DOKUMENTI:

ZA STUDENTE:

ZA AKADEMSKO OSOBLJE:

PRIJAVA

Sve tražene dokumente potrebno je dostaviti koordinatoru za međunarodnu saradnju Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta, prof. dr Saši Jovanoviću. Sve dospjele prijave sa pratećom dokumentacijom će biti proslijeđene Komisiji za sprovođenje postupka izbora kandidata za odlaznu razmjenu na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta koja će izvršiti provjeru podobnosti pristiglih prijava. Za sve dodatne informacije obratiti se na adresu elektronske pošte: sasa.jovanovic@ffvs.unibl.org

Rok za dostavljanje prijava je petak, 27.11.2020. godine, do 12:00 časova.

LINKOVI:

o Univerzitetu: http://www.uaic.ro/
http://www.uaic.ro/international/serviciul-relatii-internationale/

o Fakultetu: http://www.sport.uaic.ro/

POSTUPAK ODABIRA

  1. Po završetku konkursa, Komisija za sprovođenje postupka izbora kandidata za odlaznu razmjenu sa Fakulteta fizičkog vaspitanja i sporta će izvršiti provjeru podobnosti pristiglih prijava.
  2. Odobrene prijave će biti poslane partnerskom EU univerzitetu kao nominacije.
  3. EU univerzitet odlučuje o finalnoj selekciji kandidata.

Preuzeto sa: Univerzitet u Banjoj Luci

Exit mobile version