Site icon mladibl.com

Šoping vikend u Gajevoj i Jevrejskoj ulici: Zanimljiv program za sve uzraste, veliki popusti u radnjama

Šoping vikend u Gajevoj i Jevrejskoj ulici: Zanimljiv program za sve uzraste, veliki popusti u radnjama

Za vikend centar grada će biti u znaku šopinga i zabave.

Povodom završetka radova i otvaranja nove pješačke zone u Gajevoj ulici, u petak, subotu i nedjelju (19, 20. i 21. april) biće organizovan šoping vikend tokom kojeg će svi sugrađani i posjetioci imati priliku da ostvare određene popuste u lokalima i radnjama smještenim u Gajevoj i Jevrejskoj ulici.

Uz šoping, u Gajevoj ulici – moći će da uživaju u bogatom zabavnom programu za sve uzraste, jer će upravo i otvaranje ovogodišnjeg „Banjalučkog proljeća“ biti organizovano u subotu, 20. aprila ovdje na novom šetalištu.

Svi sugrađani pozvani su da prisustvuju otvaranju manifestacije „Banjalučko proljeće“, koja će u subotu započeti od 10.30 časova proljećnom zabavom u „Parkiću“ i ispred Gradske uprave uz “ Baba Djex Tribe ”, nakon čega slijedi zabava za najmlađe sugrađane uz animatore i koncert Dječijeg hora “Vrapčići”. Program će biti nastavljen u Gajevoj ulici, gdje vas od 12.00 časova očekuje sjajna atmosfera uz nastupe plesnih animatora i koncert banjalučkog umjetnika Andreja Pucarevića.

Muziku, ples i zabavu upotpuniće i veliki popusti u radnjama u Gajevoj i Jevrejskoj ulici, tako da predstojeći vikend rezervišite za šoping i sjajnu zabavu u centru grada.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version