Site icon mladibl.com

Mozaik omladinske banke daju skoro 200.000 KM za biznis ideje mladih

Mozaik omladinske banke daju skoro 200.000 KM za biznis ideje mladih

Mozaik omladinske banke podržavaju mlade preduzetnice i preduzetnike poput tebe.

Znamo da imaš naviku dolaziti u naš lonac.pro! I mi imamo! 🙂 Ipak su se sjajne stvari desile za sve nas u ovoj zajednici i baš zato jedva čekamo da i ti vidiš sve što smo ti pripremili u Rolify.pro. Počeli smo u najmanju ruku obećavajuće i to sa prvim ovogodišnjim pozivom Mozaik omladinskih banaka za biznis ideje. Ako si zbog toga ovdje, još jedan klik te dijeli do prijave. 👇

 PRIJAVI SE OVDJE

Imaš između 18 i 35 godina i želiš pokrenuti nešto svoje u Bosni i Hercegovini? Prijavi se za bespovratna sredstva i pokreni svoj obrt u FBiH, samostalno preduzetništvo u RS ili komercijalno poljoprivredno gazdinstvo i POČNI RADITI ZA SEBE.

🗓️ Rok za prijave je 15.2.2024. u 14h.

Hoćeš da ostaneš u BIH, ali HOĆEŠ i SVOJ biznis! Razumijemo te! Do sada smo sa mladima poput tebe pokrenuli 275 biznisa!

Pročitaj šta kaže Goran o našoj podršci, a onda napravi svoj najvažniji korak u ovoj godini: pošalji prijavu za SVOJ BIZNIS! 👇

“Zadovoljan sam podrškom Fondacije Mozaik. Njihova podrška za mladog preduzetnika je uvijek vjetar u leđa. Od ovih sredstava sam kupio kompresor i još neke alate.” 

 PRIJAVI SE OVDJE

Preuzeto sa: lonac.pro

Exit mobile version