Site icon mladibl.com

Riječi potvrde i afirmacije koje će ti omogućiti da napreduješ svaki dan

Riječi potvrde i afirmacije koje će ti omogućiti da napreduješ svaki dan

Pozitivne afirmacije su nešto od čega svako može imati koristi. Naš način razmišljanja je najmoćnije sredstvo koje imamo, i najbolja stvar koju možemo da uradimo je da se svakog jutra podsjetimo na sve dobro u svom životu koristeći riječi afirmacije.

Pozitivne afirmacije i mantre su jednostavne alatke za uspjeh za koje vjerujemo da mogu biti važan dio naših života i našeg načina razmišljanja. Dozvoli sebi da ove moćne i pozitivne afirmacije omoguće da postaviš pozitivan ton za svaki dan.

Foto: unsplash

Započinjanje dana nekim jutarnjim mantrama ili pozitivnim afirmacijama u početku može izgledati glupo, ali s vremenom i vježbanjem, smatraćeš ih ne samo prijatnim već i suštinskim dijelom svog dana, kao i svog načina razmišljanja.

Postojeće dnevne afirmacije možeš koristiti i kao vodič za pravljenje sopstvenih, kao riječi koje rezonuju samo sa nama samima, da bi imale više značenja i moći.

Započni ovu svakodnevnu praksu.

Foto: unsplash

Donosimo neke afirmacije koje ti mogu dati ideje o tome kako da kreiraš inspirativne afirmacije koje odgovaraju samo tebi!

Foto: unsplash
Foto: unsplash
Foto: unsplash

Izvor: everydaypower.com

Preveo i prilagodio: Miloš Blagojević

Preuzeto sa: ultra.ba

Exit mobile version