Site icon mladibl.com

Jeste li spremne za drugu dm akademiju za bh. preduzetnice?

Jeste li spremne za drugu dm akademiju za bh. poduzetnice?

Nakon prve uspješno održane dm akademije za preduzetnice u BiH, vrijeme je za 2.dm akademiju za poduzetnice!

 PRIJAVE ZA OVAJ POZIV SU ZATVORENE                   

Od 2020. godine i dana kada je projekat pokrenut pa do danas, Bonjour.ba i dm su osigurali edukaciju za više od 300 poduzetnica i pružili im podršku kroz donacije od ukupno 28.000 KM.

Bonjour.ba i dm vjeruju da je sve ovo tek početak u misiji jačanja kreativne industrije i ženskog poduzetništva u BiH i sigurni smo da će te obradovati činjenica da se, u želji da poduzetnicama opet pruže konkretna znanja koja će im trebati od početka razvitka brenda, već danas možeš prijaviti na drugu dm akademiju!

Ajla Hadžić, menadžerica marketinga u dm-u savjetovat će polaznice dm akademije o promociji brenda, a Jelena Radonja, asortiman menadžerica u dmBiH, govorit će o preduslovima za izlazak na tržište. Ana Ćavar vlasnica i direktorica Bonjour.ba održat će govor s temom “Sve ono što bih voljela da sam znala na početku svoje karijere”.

Kome je namijenjena dm akademija?

Ovo ekskluzivno i sasvim drugačije druženje, usmjereno je na žene koje su u počecima svoje karijere i žele raditi na sebi, na sve one žene koje žele svoj kreativni hobi pretvoriti u izvor zarade ili žene koje su već pokrenule brend i žele ga dodatno ojačati, neovisno iz koje su oblasti.

Bonjour.ba i dm ti žele pokazati da, neovisno o tvom stručnom obrazovanju, mjestu boravišta ili životnoj dobi možeš kreirati svakodnevnicu kakvu voliš.

Na dm akademiju se mogu prijaviti žene iz cijele BiH, a svi troškovi održavanja akademije pokriveni su ovogodišnjom donacijom od prodaje FEEL GOOD majice. 
 

Gdje će se održati dm akademija za bh. poduzetnice? 

dm akademija održat će 20.11. u intimnom i motivarajućem okruženju prostorija Bistro Zdravo, u Sarajevu. Prostorije će biti rezervisane i pripremljene samo za tim i polaznice dm akademije kako bi se maksimalno osiguralo uživanje u učenju, inspiraciji i radu.
 

Kako se prijaviti na dm akademiju?

Termin za prijave je od 3.11. do 10.11. a za prijavu na akademiju, potrebno je ispuniti formular koji se nalazi na ovom linku.

Do 15.11. odabrat će se i kontaktirati 12 poduzetnica koje će učestvovati drugoj dm akademiji. 

Ako želiš saznati više o prošlogodišnjoj 1.dm akademiji, preporučujemo da pogledaš video u nastavku. 👇

Preuzeto sa: lonac.pro

Exit mobile version