Site icon mladibl.com

Centar za politike i upravljanje (CPU) – Spremni za naše takmičenje?

Centar za politike i upravljanje (CPU) – Spremni za naše takmičenje?

SNIMI REEL, OSVOJI ROMOBIL!

Centar za politike i upravljanje (CPU) organizuje takmičenje u kojem možeš osvojiti električni romobil! Prijavu možeš poslati do 15.09.2023. 23:59h, a evo i kako.

Kako učestvovati? Lako!

Sve što trebaš da uradiš kako bi se prijavio/la jeste da snimiš reel za Instagram u trajanju minimalno 10, a maksimalno 60 sekundi na temu “Kako ti, #PametniPotrošač, smanjuješ svoj otpad na dnevnoj bazi?”. Svoju prijavu s ličnim podacima i reelom uploaduj na Google Forms (https://tinyurl.com/prijavacpu), ili ako imaš poteškoća s uploadom, pošalji reel s podacima na mail: dzzerem@cpu.org.ba.

Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir.

Kakav treba da bude moj reel?

Reel prvobitno treba da ima dužinu trajanja minimalno 10, a maksimalno 60 sekundi i da bude u sklopu teme “Kako ti, #PametniPotrošač, smanjuješ otpad na dnevnoj bazi?”. Tebi prepuštamo kreativnu slobodu, te podržavamo upotrebu zvukova/pjesama koje su u trendu, memova i sl. sve dok ne sadrže vulgaran ili neprikladan sadržaj. Snimi nešto novo, inovativno i nesvakidašnje!

Kriteriji za kvalifikaciju reel-a:

ф _‘ Kako osvojiti nagradu?

Sve prijave objavljujemo na naš profil, a pobjednik je onaj koji u 7 dana od objave skupi najviše lajkova ispod reel-a.

Kakvu nagradu osvajam?

Genijalnu! Osvajaš električni romobil Xiaomi 4 Lite! Ovo su sjajne specifikacije pobjedničkog romobila:

Za        više        detalja        o        tvom        budućem         električnom        romobilu,            pogledaj                    link: https://mistore.ba/proizvod/xiaomi-elektricni-skuter-4-lite/#tab-additional_information

 $½ Gdje mogu naći inspiraciju?

Ako nisi siguran šta da snimiš i kreiraš na temu “Smanjujemo otpad” evo par smjernica. Možeš pogledati naš Instagram profil (https://www.instagram.com/cpubih/) gdje smo objavili više navika #PametnihPotrošača koje su održive odnosno smanjuju otpad uz pomoć modela cirkularne ekonomije.

Ili ako si posebnog takmičarskog duha, možeš pročitati naše istraživanje o cirkularnoj ekonomiji na našem linku, ili primjere BiH kompanija koje prakticiraju cirkularne poslovne modele na ovom linku.

Za sva pitanja stojimo na raspolaganju na mailu dzzerem@cpu.org.ba . Zapratite nas na našem Instagram profilu @cpubih i budite u toku sa svim objavama i narednim takmičenjima!

3, 2, 1, akcija! ◆+o

Preuzeto sa: mreza-mira.net

Exit mobile version