Site icon mladibl.com

„Ćevap fest“ u našem gradu od 26. do 28. maja

„Ćevap fest“ u našem gradu od 26. do 28. maja

Peti „Ćevap fest“ biće održan od 26. do 28. maja na tzv. „Krašovom“ parkingu, najavio je Nebojša Kuštrinović, promoter ove manifestacije.

Kuštrinović očekuje da će ovogodišnje izdanje „Ćevap festa“ oboriti sve rekorde po posjećenosti, a optimizam temelji na najavama hotelijera čiji su kapaciteti ovog vikenda prebukirani.

– Prema posljednjim izvještajima turističkih radnika, grad je za vikend doslovno bukiran i traži se krevet više, ne samo zbog „Ćevap festa“ nego i još dva velika događaja koji nas očekuju ovog vikenda – „Moto festa“ i „Banjalučkog karnevala“. Što se nas tiče, mi smo više nego spremni i sa nestrpljenjem pripremamo roštilje za festival kojim promovišemo najveći gastro brend koji imamo – ističe Kuštrinović.

Prema njegovim riječima, ni ove godine neće izostati spektakularno takmičenje u brzom jedenju ćevapa, a svi koji žele da uzmu svoje učešće mogu da se prijave neposredeno na licu mjesta, uoči starta takmičenja, u subotu, u 12.00 časova.

Kako ističu organizatori, do sada je učešće potvrdilo šest poznatih banjalučkih ćevabdžinica, koje njeguju tradiciju izrade banjalučkog ćevapa.

Grad je podržao i ovogodišnji „Ćevap fest“.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version