Site icon mladibl.com

Nova pjesma Borisa Režaka “Gospodska ulica”

Nova pjesma Borisa Režaka “Gospodska ulica”

Poznati banjalučki kantautor Boris Režak predstavio je novu pjesmu pod nazivom “Gospodska ulica”, ljubavnu priču posvećenu rodnom gradu.

U pitanju je novi singl talentovanog pop muzičara, koji je posvećen Banjaluci, nastao u saradnji sa Bebom Balašević, koja je autor stihova poput: “Gospodska ulica, septembar, bašte pune osmijeha… I svi se redom znamo, dobri ljudi, moj dobar grad…”.

Izdavač singla i autorski zastupnik je agencija “Travel 4 Fun”, čiji direktor Saša Marković kaže da je ovaj singl kruna njihove odlične saradnje sa Borisom Režakom.

– Pjesma je emotivna posveta Režakovom rodnom gradu i simbolično će biti predstavljena upravo 22. aprila, kada se slavi Dan grada Banjaluka. Agenciji “Travel 4 Fun”, koja je ekskluzivni autorski zastupnik Borisa Režaka, izuzetna je čast da predstavi ovu numeru nastalu radom dvoje talentovanih umjetnika – rekao je Marković.

Boris Režak kaže da je ova pjesma jedna duboko lična ideja kojoj je trebalo nekoliko mjeseci da se pretvori u pjesmu.

– Posljednjih godina mnogo sam razmišljao o svom ličnom odnosu sa Banjalukom i Krajinom, prije svega zbog činjenice da sam sve više zbog karijere udaljen iz rodnog grada. U razgovoru sa Bebom Balašević, kćerkom pokojnog Đorđa Balaševića, ova ideja se tokom tri mjeseca pretvorila u Bebine jako nadahnute stihove, koje sam u saradnji sa Bebom i Draganom Ivanovićem, koji su radili muziku i aranžmane, to prilagodio mom senzibilitetu i pretvorio u pjesmu “Gospodska ulica” – rekao je Režak.

Pjesmu pratiti video-spot sa kadrovima Banjaluke, a Režak ističe da je u pitanju vanvremenska ljubavna pjesma, koja za cilj ima da predstavi ljepote Banjaluke i njenih ljudi širom regiona.

– U pitanju je ljubavna pjesma, jedna emotivna vanremenska priča u kojoj se pominju Gospodska ulica, Kastel, Vrbas i koja treba da predstavi duh i ljepote Banjaluke širom regiona – rekao je poznati muzičar.

Preuzeto sa: blmojgrad.com

Exit mobile version