Site icon mladibl.com

Osnove digitalnog marketinga – besplatan kurs

Osnove digitalnog marketinga – besplatan kurs

Želite da naučite jedan od najtraženijih poslova danas? Na pravom ste mjestu, jer uz našu nagradnu igru možete da osvojite besplatan kurs digitalnog marketinga.

Poklanjamo 10 kurseva za osnove digitalnog marketinga, a prijave za učešće u nagradnoj igri su otvorne do utorka 11. aprila. 

Kurs je dizajniran tako da vam pruži sve praktične veštine i alate koji su vam potrebni za uspeh u digitalnom marketingu. Naš tim stručnjaka za digitalni marketing će vas naučiti kako da razumete svoju ciljnu grupu, odaberete najbolje kanale za promociju, kreirate efikasne kampanje i analizirate rezultate.

Učite s najboljima, naš tim stručnjaka za digitalni marketing u okviru našeg tima DigIT Solutions će vas voditi kroz sve aspekte digitalnog marketinga, od osnova do naprednih tehnika. Otkrićete različite kanale za promociju, poput društvenih mreža, Google oglasa, e-pošte i još mnogo toga, i naučiti kako da odaberete pravi kanal za vašu ciljnu grupu.

Kurs takođe sadrži module o SEO optimizaciji, kreiranju kvalitetnog sadržaja, analizi podataka i optimizaciji konverzija. Sve ove oblasti su ključne za uspešnu online kampanju, i naučićete kako da ih primenite u vašem poslu.

Kurs je dostupan 24h dnevno, 365 dana u godini i bez obzira gde se nalazite, jer je u pitanju onlajn kurs. Takođe u potupnosti sami određujete kada želite da pohađate kurs.

KURS JE TVOJ BESPLATNO

Kada se jednom prijaviš za kurs, možeš ga koristiti koliko hoćeš, kada hoćeš i odakle hoćeš. Kurs je besplatan, a prijave su otvorene do popunjavanja mjesta!

KURS JE NAMJENJEN SVIMA 
KURS SE SASTOJI IZ 33 LEKCIJE

Pored brojnih nezaobilaznih, kurs se posebno fokusira na ključne oblasti digitalnog marketinga:

Saznaj više o kursu klikom OVDJE

NA KOJI NAČIN SE ODVIJA KURS?
PREDNOSTI OVOG KURSA  
DO KADA SU OTVORENE PRIJAVE ZA NAGRADNU IGRU
PRIJAVI SE ZA UČEŠĆE U NAGRADNOJ IGRI SADA

Prvi korak za učešće u nagradnoj igri je da ispunite onlajn formular u nastavku, a poslije toga dobićete putem mejla potvrdu da ste se uspješno prijavili. OBAVEZNO provjerite  inbox i spam folder mejla. 

Preuzeto sa: Centar za afirmaciju i razvoj

Exit mobile version