Site icon mladibl.com

Prijavi se na plaćenu praksu u Fondaciji Mozaik i započni učenje o primjeni digitalnih alata!

Prijavi se na plaćenu praksu u Fondaciji Mozaik i započni učenje o primjeni digitalnih alata!

Ukoliko te zanima IT svijet i želiš da naučiš nešto novo o bazama podataka, digitalnoj transformaciji, ali i savladaš korištenje različitih digitalnih alata, prijavi se za plaćenu praksu u Fondaciji Mozaik do 5.4.2023. godine.

PRIJAVI SE OVDJE

Zamišljaš li rad u dinamičnom okruženju sa stručnim ljudima koji će sa tobom nesebično dijeliti znanja i iskustva iz IT oblasti? 💻😀 Kada se spomene IT nije ti prva asocijacija kodiranje, već te više zanima da učiš o bazama podataka, digitalnoj transformaciji i želiš naučiti koristiti različite digitalne alate? Onda si na pravom mjestu! 

Pogledaj ispod koji su kriterijumi za prijavu, kako će izgledati tvoja praksa i druge bitne informacije. 👇 

Kriteriji 

Šta su naša očekivanja od tebe? 

Očekujemo da si spremna ili spreman na rad i učenje, u suprotnom ti ova praksa neće donijeti očekivano. Kao što smo napisali iznad, ne tražimo ogromno znanje niti kilometarski CV, već proaktivnost, energiju i usvajanje i primjenu novih znanja! 

Ovo će biti sasvim dovoljno da te Sanela Lulić, tvoja buduća IT mentorica, nauči novim vještinama i alatima, a evo kako izgleda rad sa njom:

Kako ćeš raditi? 

Radno vrijeme je 6 sati dnevno, radnim danima. Radit ćeš iz naše kancelarije u Sarajevu, ali može se desiti da nekada radiš i online. Imamo razumijevanja za tvoje privatne obaveze kao što su npr. ispiti na fakultetu i u tom slučaju se sa svojim timom dogovaraš oko planiranja i izvršavanja svih obaveza vezanih za internship. Praksa će trajati 3 mjeseca, od 15. aprila do 15. juna 2023. godine, a tvoj honorar će iznositi min. 300 KM.  

Šta sve obuhvata praksa? 

Nakon procesa selekcije, izabrat ćemo jednu internicu ili interna koji će biti angažovani za praksu u IT odjelu. Ako baš ti postaneš dio tima naučit ćeš kako uspješno voditi proces digitalne transformacije, te ćeš raditi na različitim IT projektima, održavanju IT opreme te unosu podataka u baze.  

Šta mi nudimo? 

Prije svega, nudimo ti mogućnost učenja u dinamičnom okruženju i rad na razvoju digitalnih alata. Upoznat ćeš se sa Office 365 administracijom koja će ti sigurno biti od koristi u budućim poslovima i definitivno će ti biti vrijedna stavka u CV-u. Pored toga, upoznat ćeš se sa Asanom, Salesforce i drugim IT alatima.  

Vjerujemo da ti najviše znači da pročitaš iskustva bivših interna i internica i iz prve ruke saznaš kako će ti ova prilika pomoći u profesionalnom razvoju. Zato u nastavku pročitaj šta Faruk Čovrk kaže o svom iskustvu u ovom timu: 

Pošto smo stigli do kraja teksta, vrijeme je da razmisliš da li ti se sviđa ideja i da li te zanima ova prilika? Ako je tvoj odgovor da, registruj se u loncu (ako već nisi) i kreni sa popunjavanjem prijave. 

🕑 Rok za prijave je 5.4.2023. godine u 23:59, a 5 dana od zatvaranja prijava ćemo ti javiti da li prolaziš u drugi krug ili ne. 

Ukoliko imaš nekih tehničkih pitanja ili problema, možeš da pišeš lonac tehničkoj podršci na LONAC SUPPORT. 

Sretno! 🍀 

Preuzeto sa: lonac.pro

Exit mobile version