Site icon mladibl.com

Prijavite se za kurs Mobile App Design

Prijavite se za kurs Mobile App Design

Future Lab poziva sve zainteresovane da se prijave na njihov kurs Mobile App Design u trajanju od 6 nedjelja, 12 termina, koji počinje 04. aprila od 18h. Kurs će se realizovati u online formi preko Zoom platforme.

OBLAST: web dizajn, mobilne aplikacije

OPIS: Program ovog kursa fokusira se na sticanju znanja neophodnog za kreiranje moderanog i funkcionalanog korisničkog interfejsa mobilnih aplikacija. Kurs je namijenjen dizajnerima koji već imaju iskustva u web dizajnu, ali žele da prošire svoje vještine i steknu naprednije znanje iz ove oblasti. Dizajni za iOS i Android zahtijeva različit pristup, ima različite standarde i komponente i to je ono što najčešće predstavlja izazov. Program je podijeljen na 12 časova, od kojih svaki uključuje prezentaciju i praktični zadatak. Kroz teoriju i praktične vježbe polaznici će se upoznati sa osnovnim principa UI dizajna za mobilne uredjaje, UX pravilima i metodama interakcije. Naučiće kako da prilagode svoj dizajn različitim rezolucijama ekrana, kako da kreativno i efikasno koriste ograničeni prostor kao i specifične aspekte koji su karakteristični za IOS i Android operativne sisteme.

Cijena kursa iznosi 400 eura dok će polaznici koji završe ovaj kurs dobiti sertifikat od Future Lab-a.

USLOVI: Mogu se prijaviti svi zainteresovani.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je popuniti prijavu koja se nalazi na: https://futurelabdesign.com/usluge/edukacija-i-kursevi/mobile-app-design

ROK ZA PRIJAVU: 25.03.2023.

Detaljnije na: https://futurelabdesign.com/usluge/edukacija-i-kursevi/mobile-app-design/

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version