Site icon mladibl.com

“POKLONI SVOJU MATURSKU HALJINU” Humana akcija mladih Banja Luke!

“POKLONI SVOJU MATURSKU HALJINU” Humana akcija mladih Banja Luke!

Već tradicionalno Dom omladine pokreće akciju prikupljanja maturskih haljina za naše sugrađanke. Ponosni smo da vas obavjestimo da ovogodišnja akcija počinje uskoro. “Pokloni svoju matursku haljinu” je namjenjena da pomogne svim madim maturantkinjama koje nisu u mogućnosti da priušte sebi svečanu haljinu. Vjerujemo da se svi na veliki dan mature treba da osjećaju ispunjeno i ponosno na svoja postignuća, te kako finansijske prilike ne bi trebale da utiču na to.

Ukoliko i vi imate matursku haljinu koja vam više nije potrebna, možete je donijeti u prostorije Doma omladine od 15. marta do 3. aprila, radnim danima od 08:00 do 16:00 časova. Vaše haljine će biti poklonjene u aprilu mjesecu.

Ovaj humani gest nije samo još jedna proljetna akcija čišćenja vaših ormara, već prilika da obradujete mlade djevojke na dan njihove mature. Molimo vas da donesete jednu matursku haljinu koja je prikladna za proslavu mature sa pripadajućim ofingerom. Za više informacija možete kontaktirati Iskru Potočnik na broj telefona 066-675-734 ili posjetiti Instagram profile @dom.omladine.bl i @_.iskraa .

Pozivamo sve mlade i humane banjalučanke da se pridruže i podrže ovu sjajnu akciju! Hvala Vam!

Preuzeto sa: Dom omladine

Exit mobile version