Site icon mladibl.com

Prijavite se za volontiranje u Mađarskoj

Prijavite se za volontiranje u Mađarskoj

MeOut Group poziva sve zainteresovane da se prijave za jednogodišnji Schuman Volunteer program u Budimpešti, Mađarska. U potrazi su za volonterima zaduženim za komunikaciju, kao i projekt menadžera.

OBLAST: volontiranje

OPIS: MeOut Group u potrazi je za volonterom zaduženim za komunikacije kao i projekt menadžerom. Volonter zadužen za komunikacije imaće zadatke kreiranje komunikacione strategije, pisanje i postavljanje vijesti o događajima na veb stranici i društvenim mrežama, promovisanje aktivnosti organizacije, fotografisanje događaja, podrška drugim volonterima kao i logistička podrška.

Projekt menadžer biće zadužen za faze pripreme i koordinaciju aktivnosti, zakazivanje sastanaka onlajn i uživo, komunikacija sa lokalnim i međunarodnim partnerima, organizacija interkulturalne večeri, promocija ESC, te mnoge druge aktivnosti.

Troškovi smještaja su pokriveni, dok će volonteri dobijati džeparac u iznosu od 250 eura kao i novac za hranu. Takođe, troškovi putovanja do i od Mađarske će biti pokriveni. Zdravstveno osiguranje je pokriveno za svakog volontera, kao i jezička podrška u vidu onlajn kurseva mađarskog jezika.

USLOVI: Da biste se prijavili potrebno je da:
– imate između 18 i 30 godina;
– interesovanje za stvaranje novih kontakata, učenja o novim kulturama;
– poznavanje engleskog jezika kao i jednog od jezika Zapadnog Balkana;
– dobre komunikacione vještine.

NAČIN PRIJAVE: Kako biste se prijavili potrebno je popuniti aplikacionu formu

ROK ZA PRIJAVU: 12.03.2023.

Detaljnije na: https://meout.org//schuman-volunteer/

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version