Site icon mladibl.com

Prijavite se za stažiranje iz oblasti komunikacija i marketinga

Američka fondacija za prevenciju samoubistava raspisuje konkurs za stažiranje za studente koji su zaintersovani za dizajnersku stranu komunikacija i marketinga.

OBLAST: Komunikacija i marketing

OPIS: Ovaj program je osmišljen tako da se studenti upoznaju sa neprofitnim sektorom i pruži im radno iskustvo iz oblasti dizajna i grafičkog rada u stvarnom svijetu. Zadaci mogu biti razni, ali obično uključuju ažuriranje i izmjenu utvrđenih obrazaca za oglase, bilborde i brošure, kreiranje novih ilustracija ili dizajnerskih ideja za štampane oglase, robu i društvene medije i održavanje standarda njihovog brenda. Studenti će takođe prisustvovati nedeljnim sastancima tima i brainstorming sastancima i imaće priliku da nauče više iz oblasti komunikacija, steknu vještine umrežavanja i razgovaraju o planiranju karijere.
Program nudi plaćeno stažiranje studentima koje traje od avgusta do decembra i mora biti vezano za program stažiranja na fakultetu.
Ova pozicija će se obavljati na daljinu.

USLOVI: Konkurs je otvoren za vanredne ili redovne studente osnovnih ili specijalističkih studija. Kandidat mora biti dostupan da radi 20-30 sati nedeljno.
Potrebne kvalifikacije: iskustvo sa Adobe Creative Suite programima (InDesign, Illustrator, Photoshop); portolio djela koji pokazuje vašu kompetenciju u ilustracijama i dizajnu; odlične vještine pisanja, komunikacije i međuljudske vještine; dokazano liderstvo i interesovanje za komunikacije i marketing putem kurseva ili vannastavnih aktivnosti.

NAČIN PRIJAVE: Za prijavu potrebno poslati rezime, motivaciono pismo i link vašeg portfolia na mejl: hmartin@afsp.org sa naslovom mejla „Communications Illustration and Design Intern.“ Prijave bez portfolia neće se pregledati.

ROK ZA PRIJAVU: U toku.

DETALJNIJE: https://afsp.org/

Preuzeto sa: hocu.ba

Exit mobile version