Site icon mladibl.com

Otvorene prijave za Elevator Lab challenge 2020.

Raiffeisen banka i Startit pozivaju sve zainteresovane fintech startupe da se prijave za Elevator Lab challenge 2020.

Timovi koji učestvuju u takmičenju imaju priliku da predstave svoje inovacije i najnovija rešenja u oblasti finansijskih tehnologija pred industrijskim stručnjacima i startup ekosistemima.

Prijave su zvanično otvorene 16.09.2020. i trajat će do 31.10.2020. godine.

Elevator Lab challenge je regionalno fintech startup takmičenje koje je organizovano kroz lokalna takmičenja u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji, a otvoreno je i za startupe iz Crne Gore i Slovenije.

Ove godine lokalna finala će se po prvi put održati u potpunosti online i to 20.11. za Bosnu i Hercegovinu, 23.11. za Srbiju i 26.11. za Hrvatsku.

Najbolji startupi sa svakog takmičenja dobijaju nagradu od 5.000 EUR, kao i mogućnost za prezentaciju svoje ideje pred odborom direktora Raiffeisen banke u svojoj zemlji.

Regionalni Elevator Lab Challenge završit će Gala događajem na kojem će pobjednici takmičenja iz sve tri zemlje dobiti priliku da svoj biznis predstave pred stručnim žirijem i publikom i izbore se za nagradu od dodatnih 5.000 EUR. Dodatna, i još značajnija, nagrada je što će regionalni pobjednici održati pitch na International Elevator Lab Demo Day-u u martu/aprilu 2021. godine.

Prijave za Elevator Lab challenge možete pronaći na linku: LINK.

Prijavom za učešće, startup kompanije prolaze kroz proces selekcije od strane stručnog žirija, koji čine menadžeri Raiffeisen banke i uspješni regionalni preduzetnici i investitori.

Regionalni Elevator Lab challenge sprovodi Raiffeisen banka uz podršku organizacije Startit.

Detaljne informacije o takmičenju, učešću i nagradama možete pronaći na linku: https://elevator-lab.com/challenges/regional-1/

Preuzeto: hocu.ba

Exit mobile version