Site icon mladibl.com

Javni poziv za stručnjaka/mentora u okviru Programa razvoja kapaciteta organizacija civilnog društva u oblasti financijske održivosti

Javni poziv za stručnjaka/mentora u okviru Programa razvoja kapaciteta organizacija civilnog društva u oblasti financijske održivosti

Udruženje Mreža za izgradnju mira, sa sjedištem u Sarajevu, na adresi Marka Marulića 2, na osnovu ukazane potrebe raspisuje Javni poziv za potrebe angažovanja stručnjka_inje ili mentora_ice  za potrebe Programa razvoja kapaciteta organizacija civilnog društva u oblasti financijske održivosti.

Trajanje programa je mart – septembar 2023. godina

Program razvoja kapaciteta organizacija civilnog društva u oblasti financijske održivosti sadrži dva modula:

Modul 1: Namicanje sredstava od građana: razvoj, provedba i evaluacija filantropskih kampanja u lokalnim zajednicama (mart – avgust 2023. godine)

Modul 2: Namicanje sredstava od kompanija: razvoj, provedba i evaluacija filantropskih kampanja u lokalnim zajednicama (april – septembar 2023. godine)

Opis poslova i broj angažovanih osoba:

  1. Stručnjak_inja iz oblasti namicanja sredstava od građana: razvoj, provedba i evaluacija filantropskih kampanja u lokalnim zajednicama, 1 osoba

Period angažmana: mart – avgust 2023. godine

Zadaci:

Pristup radu:

Potrebno iskustvo, znanje i vještine:

Period angažmana: april – avgust 2023. godine

Zadaci:

Pristup radu:

Potrebno iskustvo, znanje i vještine:

Autorska prava

Sadržaj podataka dobijenih tokom angažmana je podložan zaštiti i vlasništvo je Udruženja mreže za izgradnju mira, te se ne smije, ni u cijelosti ni u fragmentima, koristiti na trećim stranama bez saglasnosti vlasnika. Upotreba podataka je moguća i opravdana samo u okviru aktivnosti projekta koji se realizuje. 

Ključne kompetencije i osobine:

Način i rok za dostavljanje prijave

Svi zainteresovani aplikanti za dostavljanje prijava, moraju najkasnije do 18.02.2023. dostaviti sljedeću dokumentaciju:

Prijave se dostavljaju putem e- maila na adresu: info@mreza-mira.net

U emailu aplikanti trebaju naglasiti za koju tačno se poziciju prijavljuju.

Za više informacija kontakt osoba je Una Telegrafčić: una.telegrafcic@mreza-mira.net.

Preuzeto sa: mreza-mira.net

Exit mobile version