Site icon mladibl.com

Prijavite za Westerwelle program za mlade preduzetnike

Prijavite za Westerwelle program za mlade preduzetnike

Westervelle Young Founders Program proljeće 2023. ima za cilj da pomogne mladim preduzetnicima stvaranjem jednakih mogućnosti za sve na tržištima u razvoju. Program mladih saradnika u Njemačkoj je međunarodna stipendija u kojoj su okupljeni lideri iz cijelog svijeta. Program međunarodnog liderstva u Berlinu ujedinjuje izuzetne mlade preduzetnike u potrazi za postizanjem preduzetničke veličine.

OBLAST: Preduzetništvo

OPIS: Šestomjesečna međunarodna stipendija Westervelle je kompletan paket za mlade biznismene koji uključuje mentorstvo, vršnjačko učenje, konferenciju u Berlinu i stručne sesije. Sve ovo je veoma važno da ostavite svoj ekskluzivni pečat na tržištima u razvoju. Najbolja karakteristika ove potpuno plaćene stipendije je da se učesnicima pruži jedinstveno iskustvo pružajući im uspešnog preduzetnika ili pronalazača koji im postaje sparing partner. Osim toga, učesnici komuniciraju sa drugima i imaju pristup novim mogućnostima za poslovanje. Pored ovoga, Westervelle program stipendiranja u Njemačkoj sprovodi stručne sesije na kojima učesnici dobijaju dubinski uvid u svoja relevantna polja sa vrhunskim stručnjacima.

USLOVI: Učesnik može biti neko ko je osnovao profitno preduzeće u posljednjih pet godina. Fokus kompanije mora biti na tržištima u razvoju ili tržištima u nastajanju.

Kompanija mora da ima poslovni model koji mora biti uspješan u smislu generisanja idealnog prihoda ili da ima obezbijeđen prvi krug eksternog finansiranja.

Posao mora da ima uticaja i mora da unaprijedi kvalitet tržišta.

Učesnici moraju dobro poznavati engleski jezik.

Učesnici moraju biti dostupni za konferencije i događaje šest mjeseci tokom ove stipendije.

NAČIN PRIJAVE: Da bi se uspješno prijavili, kandidati se moraju prijaviti putem interneta.

Kandidati moraju imati pitch deck svog startup-a.

Kandidati moraju dati svoje tačne i osnovne finansijske informacije u vezi sa prihodima i finansiranjem.

Kandidat mora imati LinkedIn profil i/ili CV.

Ako kandidat ima bilo kakvih tehničkih problema tokom prijavljivanja, može poslati email na office@westervelle-foundation.com za dalju pomoć.

ROK ZA PRIJAVU: 15.02.2023.

Detaljnije na: https://forms.zohopublic.eu/info979/form/YoungFoundersProgrammeCallforApplications/formperma/IOStdX35bjxSEjBt2J5YRVO3sKepEwUOsCFAV2dHTQc

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version