Site icon mladibl.com

Novitet u Dis pozorištu: Premijera predstave „Komedija o odrastanju“

Novitet u Dis pozorištu: Premijera predstave „Komedija o odrastanju“

Dis pozorište mladih za sve ljubitelje pozorišta, pripremilo je potpuno novu predstavu „Komedija o odrastanju“, odnosno burlesku, koja će premimjerno biti izveedna 5. i 6. februara sa početkom u 20.00 časova.

-Dobro došli na predstavu “Komedija o odrastanju” gdje ćete upoznati dvije divne glumice koje će vam predstaviti svoj život u sat vremena. Predstava je komična, razigrana i neopisivo zabavna. Upoznajte njihova nadanja, očekivanja i gledajte kako se smiju na sve nevolje koje su ih zadesile do sada i to nije sve. Ova predstava će vas natjerati da se smijete, plačete i osjećate život u svom punom sjaju. Rezervišite svoja mjesta što prije, jer ovu predstavu ne smijete propustiti – navedeno je u saopštenju Dis pozorišta.

U ovoj predstavi igraju Anja Banjac i Jelena Lena Marković, režiju potpisuje Novica Bogdanović, u produkciji Dis pozorišta.

-Burleska je vrsta komedije koja se bavi parodijom ili preuveličavanjem stvarnosti u cilju smijeha. Cilj burleske je kritikovati društvene norme, politiku ili kulturu kroz humorni pristup. Kao i sve burleske i ova naša je izrazito i neobjašnjivo karikaturalna i satirične u želi da vam ispriča sve što niste smjeli da pitate o pozorištu, emocijama, ljubavi i okruženju u kojem živimo – dodaju u saopštenju.

Svi zainteresovani, ulaznice od cijeni od 8 KM mogu da rezervišu putem aplikacije BL teatar ili lipčno u Domu omladine.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version