Site icon mladibl.com

Besplatni dermatovenerološki pregledi akni tokom kampanje „Pokaži se 2023“

Besplatni dermatovenerološki pregledi akni tokom kampanje „Pokaži se 2023“

Udruženje doktora za kožne i polne bolesti “CUTIS” iz Banjaluke organizuje besplatne preglede na području cijele BiH, u okviru kampanje “Pokaži se 2023” posvećene borbi protiv jedne od najučestalijih kožnih bolesti današnjice – akni.

Kampanja će biti realizovana u privatnim dermatovenerološkim ordinacijama na području cijele BiH, u zavisnosti od učesnika kampanje, koji žele dati najmanje četiri besplatna pregleda akni od 1. do 31. marta, rečeno je Srni u Udruženju “CUTIS”.

Cilj je da se podigne svijest o važnosti adekvatnog dermatološkog liječenja akni, kao i da se pojedincima omogući pravovremena ljekarska pomoć.

Iz Udruženja su naveli da će imena klinika u kojima će se vršiti besplatni pregeledi, biti objavljena na portalu “Estetika” /estetica.hr/.

“Već sad imamo prijavljenih blizu 20 dermatoveneroloških klinika u kojima će biti pružani dermatovenerološki pregledi akni za naše građane”, naveli su u Udruženju.

Nosilac kampanje u saradnji sa banjalučkim Udruženjem je portal “Estetika” /estetica.hr/ na kojem će biti postavljeni svi slobodni termini koji se automatski zatvaraju nakon što pacijent odradi rezervaciju, dok ljekar putem mejl adrese dobija ime i prezime, te kontakt pacijenta koji je rezervisao termin.

Preuzeto sa: glassrpske.com

Exit mobile version