Site icon mladibl.com

Javni poziv za edukatore iz oblasti web development-a

Javni poziv za edukatore iz oblasti web development-a

Imaš iskustvo u radu sa HTML-om, CSS-om i JavaScript-om? Voliš prenositi svoje znanje drugima? Onda je ovo prilika za tebe 👇

Udruženje za razvoj i podršku mladih Plus Ultra raspisuje Javni poziv za edukatore iz oblasti web development-a. U toku 2023. godine radimo na implementaciji projekta “Empowering future workforce and leaders of IT industry in BiH” koji uključuje organizaciju edukacija iz web development-a za studente. U potrazi smo za stručnim edukatorima koji imaju iskustvo i znaju kako prenijeti svoje znanje drugima 📢

U martu su planirane dvije edukacije koje će se održati uživo u Sarajevu i nekoliko online sesija. Datumi i teme treninga u nastavku:

👉 4. i 5. mart – HTML i CSS
👉 25. i 26. mart – JavaScript

Od edukatora se očekuje priprema kurikuluma za 4 dana edukacije uživo po 8 sati, odnosno 32h edukacije uživo. Pored toga u sedmicama između edukacija koje se odvijaju uživo je potrebno održati 8h online sesija. Ukupni fond sati je 40.

Putni troškovi i smještaj će biti uključeni u naknadu ukoliko odabrana osoba ili osobe budu izvan Sarajeva. Tokom edukacija koje se održavaju uživo edukator/i imaju pokriven ručak. Možete se prijaviti i ukoliko niste dostupni za ukupan fond sati, već ste slobodni jedan vikend za sesije uživo ili određeni broj sati za online sesije.

Prijaviti se možete tako što ćete popuniti prijavni obrazac iz opisa profila. Za prijavu je potrebno kroz google formu priložiti CV. Posebna pažnja prilikom selekcije će se obratiti na relevantno iskustvo kako u programiranju, tako i u prenošenju znanja, finansijsku ponudu i vremensku dostupnost.

⏳Prijave su otvorene do 7.2.2023. do 23:59.

Ovaj projekat je finansiran grantom Ministarstva vanjskih poslova Sjedinjenih Američkih Država (Department of State) kroz BOLD program malih grantova. Hvala @usembassybih na podršci!

Preuzeto sa: Instagram @plusultrayouth

Exit mobile version