Site icon mladibl.com

Kursevi engleskog, njemačkog i ruskog – popust 40% + besplatni udžbenici

Kursevi engleskog, njemačkog i ruskog – popust 40% + besplatni udžbenici

Želite da naučite engleski, njemački ili ruski jezik? Ukoliko je Vaš odgovor DA onda je ovo prilika koja se ne propušta. 😀 Naša ekipa predavača pripremila je program nastave uz pomoć kojega ćete sa lakoćom naučiti i usavršiti strani jezik u skladu sa Vašim potrebama.

Odaberite kurs engleskog, njemačkog ili ruskog jezika uz popust od 40% i besplatne udžbenike.

Časovi su interaktivni, bogati audio i vizuelnim sadržajima kroz koje se vježba komunikacija i pravilan izgovor. Nastava se realizuje po najsavremenijim programima i udzbenicima.

Učite sa najboljima, jer kroz dugogodišnji uspješan rad i saradnju sa brojnim obrazovnim institucijama u inostranstvu izrasli smo u vodeću organizaciju za učenje stranih jezika u regionu. Postali smo akreditovani centar za polaganje međunarodno priznatih Cambridge ispita za engelski jezik i Trki ispita za ruski jezik.

Učite sa najboljima uz brojne pogodnosti:

Pripremamo Vas za polaganje međunarodnih ispita za:

Garancija kvaliteta i povrat novca

Ukoliko polaznik koji je prisustvovao na najmanje 90% časova od ukupnog fonda časova cijelog kursa, ne položi završni test, u tom slučaju polaznik ostvaruje pravo da, u potpunosti besplatno, pohađa isti kurs ponovo.

Trajanje nastave:

Lokacija i termini nastave:

Cijena sa popustom:

Ukoliko imate dodatnih pitanja tu je naš kontakt telefon 066 467 322 (Viber&Whatsapp) a možete nas i posjetiti svaki radni dan od 10.00 do 18.00 časova u našim prostorijama.

Rezervišite mjesto sada

Rezervišite mjesto tako što ćete ispuniti online formular u nastavku. Poslije toga dobićete na mejl potvrdu da ste se uspješno prijavili, tako da OBAVEZNO provjerite inbox mejla.

Više informacija na: centarzaafirmacijuirazvoj.org

Exit mobile version