Site icon mladibl.com

Grad obezbijedio besplatan prevoz na manifestaciju „Dani zime na Kozari“

Grad obezbijedio besplatan prevoz na manifestaciju „Dani zime na Kozari“

Grad Banja Luka organizovaće besplatan prevoz za sugrađane na privredno-turističku manifestaciju „Dani zime na Kozari“, koja će biti održana na Mrakovici u nedjelju, 29. januara.

Prevoz autobusom organizovan je u nedjelju u 8.30 časova sa stare autobuske stanice, dok je polazak sa Mrakovice planiran istog dana u 16.00 časova.

Zainteresovani sugrađani za prevoz potrebno je da se prijave putem kontakt telefona: 051/244-544, i to u periodu od 8 do 16 časova.

Kako je predviđeno, prvog dana ove dvodnevne manifestacije, u subotu 28. januara, biće održan planinarski marš i ski-skup, a drugog dana će na platou na Mrakovici biti održana centralna manifestacija koja će obuhvatiti takmičenja gradova u zabavnim igrama, gastro takmičenja i izbor najboljih jela, te bogat kulturno-umjetnički program.

Centralni događaj manifestacije (sportska i gastro takmičenja, zabavno-umjetnički program) počinje u nedjelju u 11.00 časova.

Ulaz u Nacionalni park „Kozara“ će se taj dan naplaćivati po cijeni od dvije KM, a za djecu uzrasta do 15 godina ulaz se ne naplaćuje.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version