Site icon mladibl.com

Besplatni online kurs WordPressa

Besplatni online kurs WordPressa

Nauči da kreiraš moderne sajtove pomoću najpopularnije platforme na svijetu – WordPressa! Ovaj besplatni online kurs na ITAcademy namijenjen je svima koji žele da uplove u atraktivan svijet izrade sajtova i unaprijede svoju karijeru. Prijavi se što prije!

Kome je namijenjen i šta donosi online kurs WordPress?

Želiš da se tvoje ideje vide? Želiš da se baviš izradom atraktivnih sajtova i sarađuješ sa klijentima iz zemlje i inostranstva? Onda je krajnje vrijeme da se upoznaš sa svim mogućnostima koje nudi WordPress.

Bez obzira na to da li si apsolutni početnik kada je u pitanju izrada sajtova pomoću WordPressa ili si već radio/-la na tome, ovaj kurs ne smiješ da propustiš! Proći ćeš kroz sve potrebne osnove i popuniti rupe u znanju, ako ih ima, ali ćeš, korak po korak, obraditi i naprednije teme.

Za pohađanje kursa potrebni su ti samo računar, internet konekcija i, naravno, konstantna želja za usavršavanjem i stvaranjem. Na taj način ćeš znanja stečena na ovom kursu uspjeti i da unovčiš!

Besplatan kurs WordPress:

Zarađuj od izrade atraktivnih sajtova

Ako si zainteresovan/-a da naučiš na koji način se izrađuju sajtovi, tj. kako se koriste brojni alati za njihovo uređivanje, a ne želiš da pretjerano zalaziš u svijet programiranja i dizajniranja, ovo je idealan kurs za tebe.

WordPress je izuzetno lak za učenje i rad, te je upravljanje sadržajem postalo dostupno i ljudima koji nemaju tehničko znanje. Takođe, dovoljno je kompletan da služi kao platforma na kojoj su izrađeni mnogi veliki sajtovi.

Ovo je detaljan online kurs sa ITAcademy koji će ti, korak po korak, objasniti na koji način da koristiš WordPress i kako da samostalno napraviš sajt – i za sebe i za druge.

Šta ćeš naučiti?

Prijavi se za besplatan kurs WordPress

Preuzeto sa: it-akademija.com

Exit mobile version