Site icon mladibl.com

Uz eksperte sa “Onex-a” lakše kroz digitalnu tranformaciju

Uz eksperte sa “Onex-a” lakše kroz digitalnu tranformaciju

Digitalna transformacija neizostavan je proces bez kojeg je budućnost poslovanja nezamisliva.

Stručnjaci okupljeni u Digitalni inovacioni hab (DIH) “Onex” napravili su platformu na kojoj se susreću oni koji žele da idu u tom pravcu, a ne mogu sami, sa onima koji to znaju, mogu i žele da pomognu.

“Platforma povezuje sa jedne strane firme koje traže usluge iz domena digitalne transformacije, poput izrade veb stranica, ERP sistema, veb prodavnica, optimizacije poslovnih procesa sa pružaocima usluga iz tog domena”, kaže Nenad Lakić, predstavnik DIH-a.

Pojašnjava kako “ONEX” ima programere i stručnjake koji se time bave, te da posjeduju i katalog eksperata otvoren za sve one koji imaju šta da ponude.

“Katalog eksperata omogućava našim partnerskim preduzećima da se na jednostavan način predstave klijentima kojima trebaju rješenja iz domena digitalne trasformacije. U njemu naši klijenti mogu na lak i jednostavan način da izaberu odgovarajućeg pružaoca usluga za rješavanje njihovih poslovnih problema”, kaže Lakić.

Generalno, ONEX je mreža kompetencija visoko kvalifikovanih eksperata za profesionalnu podršku u različitim oblastima poslovanja, a ima za cilj da obezbijedi podršku za razvoj poslovanja i digitalnu transformaciju za mala i velika preduzeća u bilo kojoj industriji.

Glavni razlog za osnivanje DIH-a ONEX je da se popuni jaz između potreba kompanija i ponuđenih usluga na tržištu.

Funkcionisanje DIH-a ONEX je zasnovano na partnerstvu.

Kao neke od primjera podrške oni navode firmu “Logodata” koja je registrovana u Katalogu eksperata ONEX-a, a koja je klijentu “Carl Kuehne” pomogla u digitalizaciji poslovnih procesa.

“Carl Kuehne” je firma koja se bavi proizvodnjom i preradom povrća i ima veliki broj otkupnih stanica.

Preuzeto sa: capital.ba

Exit mobile version