Site icon mladibl.com

Program mentorstva za žene: Jedinstvena i važna

Program mentorstva za žene: Jedinstvena i važna

Talks and Folks je organizacioni partner mentorskog programa za žene, pod nazivom “Jedinstvena i važna”

Ti si žena, ti si uspešna, ti si prijateljica i koleginica. A da li si spremna da otvoriš jednu novu perspektivu u svom razvoju?

Ne brini se, čuli smo tvoj entuzijastičan odgovor „Naravno da jesam!“ i pripremili smo posebnu priliku za tvoj razvoj i učenje od liderki koje su ponos i prepoznatljiva lica u kompaniji Hemofarm. Njihova organizacija poštuje i živi raznolikost, što se vidi i po činjenici da 64% liderskih pozicija zauzimaju jedinstvene i važne žene.

Jedinstvena i snažna žena kao lider predstavlja važnu ulogu u bilo kojoj organizaciji. Ona je sposobna da pokaže svoju jedinstvenost i originalnost, čime daje sveobuhvatni doprinos razvoju i uspehu kompanije. Njena snaga se ogleda u njenoj sposobnosti da vodi i inspiriše druge, i da se bori za ono u šta veruje i što je ispravno. Ona je sposobna da se suoči sa izazovima i da ih prevaziđe sa hrabrošću i odlučnošću.

Ona je otvorena prema novim idejama i spremna da ih uključi u svoj rad, što rezultira kreativnim i inovativnim rešenjima.

Pogledajte agendu

„Jedinstvena i važna“ je mentorski program namenjen ženama u biznisu sa područja Srbije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Ovaj program traje godinu dana i obuhvata šest susreta u kojima učesnice u zajedničkom radu unapređuju svoju karijeru kroz savetovanje, razmenu znanja i iskustva.

Cilj programa je osnaživanje žena i promocija koncepta ženskog liderstva. Nosioci programa su mentorke i liderke iz kompanije Hemofarm STADA i STADA GIS, uz Talks and Folks podršku.

Hemofarm je lider na farmaceutskom tržištu Srbije. Primarnu delatnost kompanije čini proizvodnja kvalitetnih, efikasnih, bezbednih i dostupnih farmaceutskih proizvoda. Od 2006. godine, Hemofarm je deo nemačke STADA grupe, jedne od najvećih svetskih generičkih farmaceutskih kompanija. STADA je vodeći proizvođač visokokvalitetnih farmaceutskih proizvoda. Već više od 125 godina smo partner od poverenja i pratimo našu svrhu „Briga o zdravlju ljudi kao pouzdan partner“

Kroz individualno prilagođen rad sa mentorkama, istražićete sledeće teme:

Kako da postignem veću agilnost na poslu?
Koje ključne osobine su neophodne za razvoj uspešne karijere?
Kako da se savijem, a da ne puknem (Rezilijentnost na poslu)?
Kako mogu da utičem na svoj razvojni put u kompaniji?
Kako da održim balans između poslovnog i privatnog?
Kako mogu podsticati vrednosti različitosti inkluzije na radnom mestu?
Vi, kao buduće mentorine ste preduzetnice ili zaposlene, i imate više od 4-10 godina radnog iskustva. Industrije iz koje dolazite nam nisu važne, jer se radujemo raznolikosti koju nam donosite!

Kroz mentorstvo ćemo naći najbolji način da vam isporučimo vrednost koja će vas pratiti u daljem karijernom razvoju.

Prijavite se!

Preuzeto sa: talksandfolks.com

Exit mobile version