Site icon mladibl.com

Objavljeni rezultati Konkursa za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Srpskoj za 2022. godinu

Objavljeni rezultati Konkursa za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Srpskoj za 2022. godinu

​Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske objavilo je danas rezultate Konkursa za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj za 2022. godinu.

Na konkurs koji je bio otvoren do 03.12.2022. prijavljeno je ukupno 37 programa i projekata od ukupno 19 studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj, a stručna komisija je sačinila konačan prijedlog da se raspoloživa sredstva dodijele za 34 programa ili projekta.

Ukupan iznos sredstava predviđen budžetom Republike Srpske za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj za 2022. godinu iznosi 190.000 KM.

Javni konkurs za sufinansiranje programa i projekata studentskih organizacija visokoškolskih ustanova u Republici Srpskoj za 2022. godinu raspisan je 02.11.2022. godine na osnovu Pravilnika o sufinansiranju programa i projekata studentskih organizacija („Službeni glasnik Republike Srpske”, br. 14/22.).

Preuzeto sa: Ministarstvo za naučnotehnološki razvoj, visoko obrazovanje i informaciono društvo Republike Srpske

Exit mobile version