Site icon mladibl.com

U Banskom dvoru: Gala koncert Gradskog tamburaškog orkestra

U Banskom dvoru: Gala koncert Gradskog tamburaškog orkestra

Gradski tamburaški orkestar Banja Luka će u ponedeljak, 16 januara održati tradicionalni Gala koncert u koncertnoj dvorani Kulturnog centra Banski.

-Zbog velikog interesovanje publike koncert će biti ponovljen već sutradan, u urorak 17. januara. Tema ovogodišnjeg gala koncerta je tradicionalna tamburaška muzika, tako se on održava pod nazivom “Tamburice moja”. Publika će imati priliku da uživa u nekim od najpopularnijih melodija starogradske muzike, balada i romansi, kao što su Jesen stiže dunjo moja, U tem Somboru, Blijedi mjesec zagrlio zvjezdu danicu, Na te mislim i mnogih drugih – navedeno je u saopštenju.

Dirigent Gradskog tamburaškog orkestra Zlatan Mirić je za gala koncert angažovao čitavu plejadu banjalučkoj publici dobro poznatih vokalnih solista.

-Na koncertu će nastupiti Svjetlana Ceca Vidović, Maja Tatić, Dragan Ćuluma, Ivona Šari, Aljoša Đumić, Marko Cvijić i Ljuban Trbojević. Uz orkestar će kao solisti nastupiti Sanjin Mirić na gitari i Boris Dukić na saksofonu – dodaju organizatori.

Oba koncerta počinju u 20.00 sati, a svi zainteresovani ulaznice mogu kupiti svaki dan na biletarnici Banskog dvora u vremenu od 11.00 do 14.00 časova.

Preuzeto sa: Grad Banja Luka

Exit mobile version