Site icon mladibl.com

Završna konferencija “Ready for Europe”

Završna konferencija "Ready for Europe"

Na redu nam je završna konferenciju projekta Ready for Europe, pod nazivom: Mladi, razvoj ljudskih resursa i socijalna kohezija u BiH: novi projekti koje je pokrenula Vlada Republike Italije, koja će se održati 18. januara u hotelu Holiday, u Sarajevu.

📝 Događaj je namijenjen mladima (15 – 30 godina) iz cijele Bosne i Hercegovine koji su zainteresovani za temu EU integracija BiH, kao i ulogom civilnog društva i mladih u tome.

⏰ Početak događaja je planiran u 13.30, a završetak u 17.30 sati.

🚗 Refundacija putnih troškova i troškovi ručka su obezbijeđeni za sve učesnike i učesnice događaja, a smještaj će se refundirati po potrebi u odnosu na udaljenost.

⏳ Prijaviti se možete putem obrasca u opisu profila. Rok za prijavu na događaj je nedjelja, 15.1.2023. godine, do 20:00. Prednost prilikom selekcije imaju mladi koji su članovi i članice omladinskih udruženja u strukturi Vijeća mladih FBiH.

Događaj se realizuje u sklopu projekta “Ready for Europe” kojeg implementira RE.TE. – Udruženje tehničara za solidarnost i međunarodnu saradnju u partnerstvu sa Vijećem mladih Federacije BiH i CISP-om (Comitato Internazionale per lo Sviluppo dei Popoli), a finansira Ministarstvo vanjskih poslova i međunarodne saradnje Italije.

Preuzeto sa: Instagram @vijecemladih

Exit mobile version