Site icon mladibl.com

Želiš naučiti kako razvijati dinamičke web stranice i aplikacije?!

Želiš naučiti kako razvijati dinamičke web stranice i aplikacije?!

Na kursu „Angular Programming – Kreiraj web aplikaciju“, uz kontinuiran praktični rad, naučiti ćemo arhitekturu, alate i strukturu platforme Angular kompanije Google, za razvoj dinamičkih web aplikacija.

Na kursu „Angular Programming – Kreiraj web aplikaciju“, uz kontinuiran praktični rad, naučiti ćemo:

Uz Facebook-ov React, Google-ov Angular je najpopularnija platforma za izradu „front-end“ web aplikacija, kojim su izrađene neke od najpoznatijih web stranica i aplikacija, kao što su Gmail, PayPal, MS Office, Rockstar Games, da pomenemo samo neke.

Iako je Angular veoma kompleksan alat, i iako mnoge prethodno pomenute teme i termini zvuče nerazumljivo i komplikovano, na ovom kursu ćemo se fokusirati na najvažnije stvari uz što jednostavnija objašnjenja kako bi polaznicima približili i omogućili da razumiju glavne koncepte u izradi web aplikacija. Kurs je predviđen za osobe sa osnovnim znanjem o programiranju, ali i za početnike koji žele da se upuste u avanturu zvanu Angular. Sve što je potrebno učesnicima i učesnicama kursa je volja i pozitivan stav, a njihovo znanje će se nadograđivati iz modula u modul.

Nakon uspješno odrađenih svih planiranih aktivnosti, polaznici i polaznice će dobiti PRINTANI i DIGITALNI certifikat.

Nastava na kursu će se izvoditi ONLINE, a planirani početak kursa je 31.01.2023. u terminima utorak / četvrtak od 17:30 do 20:00. Ukupno trajanje kursa je 4 sedmice, odnosno 20 efektivnih sata nastave.

Kurs možeš pratiti ONLINE iz bilo kojeg dijela Bosne i Hercegovine i šire. Pored toga, svako predavanje će biti snimljeno i snimak dostupan polaznicima i polaznicama.

Na rane prijave odobren je popust od 30%, zato požuri sa prijavom, jer je broj mjesta ograničen!

Prijave na kurs su otvorene do 30.01.2023., a prijaviti se možeš na info@bitology.dev ili putem ONLINE PRIJAVE.

Preuzeto sa: lonac.pro

Exit mobile version