Site icon mladibl.com

Besplatni online kurs: Nauči kako da povećaš broj TikTok pratilaca

Koja ću znanja steći?

Zašto baš ovaj kurs?

Da li ste znali da TikTok ima preko milijardu aktivnih korisnika mesečno? Ova brojka se rapidno povećava, a glavni pravac razvoja usmeren je ni manje ni više nego na popularizaciju kreativnosti. To daje priliku svima vama da se istaknete. Zato ako ima brend, talenat, sposobnost ili znanje i želite da ga delite, TikTok je pravo mesto za vas!

Na ovom besplatnom mini-kursu naučićete kako da unapredite svoj TikTok profil i organski privučete veći broj pratilaca. Pomoći ćemo vam pronađete dobre ideje, primere i izazove za svoj profil, ali ćemo vas i podstaći da budete inovativni i kreirate svoju TikTok zajednicu. Nije teško, uverićete se i sami.😀

Šta je potrebno?

Potvrde i sertifikati

Svi polaznici koji uspešno polože kurs dobijaju:

Šta mogu da očekujem?

Po upisu kursa dobijate potvrdni mejl od naše tehničke podrške, kao i uputstvo za upotrebu Kampster platforme. Kursu možete pristupiti u bilo koje doba, sa računara ili mobilne platforme i pratite ga sledeći tempo koji vam odgovara. Za mentorstvo i monitoring vašeg učenja zadužen je naš tim, koji je tu da odgovori na sva vaša pitanja, nedoumice i da vam da adekvatne savete za uspešno usvajanje novih znanja i veština.

Više informacija na: thecampster.com

Exit mobile version