Site icon mladibl.com

Šta treba da otpustimo do kraja godine, da bi 2023. bila srećna

Nataša Vukoje otkriva koji je naš glavni zadatak!

Saznajte šta treba da otpustite krajem 2022. godine, a šta da usvojite kako bi 2023. bila srećna – savet Nataše Vukoje, kundalini učitelja, trenera za lični razvoj i spiritualnog vodiča!

Približavamo se kraju 2022. godine i ulasku u 2023. – šta je ono po čemu ćete pamtiti ovaj period? Hajde da napravimo jedan filter u svom umu i osvestimo da sve ono što je bilo teško i negativno ostavljamo iza sebe, a čuvamo lekcije kojima su nas takve situacije naučile. Filtriramo svoje misli, emocije, doživljaje, i u srcu čuvamo samo one trenutke radosti, divne uspomene i srećne trenutke koji nas podstiču da se dalje razvijamo.

Pitali smo NatašuVukoje, kundalini joga učitelja, trenera za lični razvoj i spiritualnog vodiča, da nam otkrije šta bismo trebali da otpustimo, a šta da usvojimo u životu do kraja godine, kako bismo u 2023. ušli svesniji, srećniji, pozitivniji?

“Na prvom mestu trebali bismo da otpustimo uverenja koja nam ne služe i koja nas blokiraju. Uverenja koja smo nasledili od roditelja i način na koji smo vaspitani, a to je da ne možemo da imamo sve, da često nismo dovoljno dobri, dodatna strogost i preispitivanje da li vredimo, manjak samopouzdanja. Sve su to uverenja koja su u našoj kulturi, i koja smo negde nasledili, a ono što svakako treba da usvojimo jesu nova uverenja. U ovom životu naš zadatak jeste da verujemo sebi i svom glasu, da smo u ovaj život došli i da ima svega i više nego dovoljno, da svakome od nas pripada obilje. Pripada nam i sreća, ljubav, radost, uživanje, a naš zadatak je samo da pratimo sebe i svoj ritam. Samim tim dolazi i do svesnosti, sreće, pozitivnosti, sve ovo bude posledica kada živite život u skladu sa sobom.”

Hajde da danas razmislimo o Natašinom savetu i podsetimo sebe koliko zapravo vredimo, imamo potencijala i talenata, da zaslužujemo ono što želimo, i sa takvom energijom da uđemo u novu godinu – nov početak!

Izvor: Sensa

Preuzeto sa: sensa.mondo.rs

Exit mobile version