Site icon mladibl.com

Prijavite se za ,,Online Internacionalni savjet mladih lidera” USAID-a

YouthLead organizuje ,,Online Internacionalni savjet mladih lidera”, čiji je cilj pozitivno uključenje glasova mladih i učvršćivanje sljedeće generacije zaštitnika i kreatora promjena u digitalnom svijetu.

OBLAST: digitalna pismenost

OPIS: Internacionalni online savjet mladih lidera je dvanaestočlani savjet mladih lidera od 16 do 24 godine koji se bave problemima i sigurnosti na online platformama. Uz smjernice USAID-a, članovi Savjeta će se sastajati na mjesečnom nivou u obliku 11 online sastanaka gdje će prenositi svoja lična i profesionalna iskustva u radu na digitalnim platformama i bezbjednosti kako bi savjetovali jedni druge u okviru digitalnog ekosistema. Očekuje se da članovi Savjeta počnu sa radom u februaru 2023. godine i obavljaju dužnost 11 mjeseci. Internacionalni savjet mladih podržan je od YouthPower2: Learning and Evaluation (YP2LE) aktivnost koju finansira USAID i koja se fokusira na izgradnju i širenje dokaza o pozitivnom razvoju mladih.

USLOVI: Kako bi se prijavili potrebno je da:

– imate od 16 do 24 godine od 1. januara 2023. godine;

– ste iz nisko ili srednje prihodne države ili da ste upućeni u kontekst i online probleme u tim državama;

– ste u mogućnosti da redovno prisustvujete online sastancima preko platformi kao što su Google Platforms, Zoom ili Microsoft Teams.

NAČIN PRIJAVE: Kako bi se prijavili, potrebno je da popunite prijavu na: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScUDiJ5RvsYWMCOH1xZ_ZY4QxqDHRAbOsZGVY8Se1Bptv5rsw/viewform

ROK ZA PRIJAVU: 15.12.2022.

Detaljnije na: https://www.youthlead.org/funding/call-applications-2022-international-youth-digital-leadership-council

Preuzeto sa: mladiinfo.me

Exit mobile version