Site icon mladibl.com

Univerzitet u Banjaluci dobija Studentski kulturni centar, biće uloženo skoro dva miliona KM

Rektor Univerziteta u Banjaluci Radoslav Gajanin potpisaće u ponedjeljak, 12. decembra, ugovore o javnoj nabavci za izvođenje radova na unutrašnjem uređenju i opremanju Studentskog kulturnog centra ukupne vrijednosti 1.951.716 KM.

Gajanin će ugovore potpisati sa Jovicom Blagojevićem, zamjenikom direktora “Koto” Banjaluka, a koji predstavlja grupu ponuđača sastavljenu od beogradskih firmi “Koto” i “Svetlost teatar”, te banjalučkih firmi “Koto”, “Termotehnika”, “D&Z elektroenergetik” i “HGO inženjering”, saopšteno je iz Univerziteta u Banjaluci.

“Pošto je ova javna nabavka podijeljena na više lotova, zadatak navedenih firmi biće da urade radove na unutrašnjem uređenju Studentskog kulturnog centra”, navodi se u saopštenju.

Ove firme imaju zadatak da kao najpovoljniji ponuđači urade i isporuku i montažu scenske opreme, ali i montažu scenske mehanike, rasvjete, te audio i video-sistema u Studentskom kulturnom centru.

Prema provedenoj javnoj proceduri, najpovoljniji ponuđač za nabavku namještaja za potrebe Centra je mostarska firma “GTR”, ispred koje će sa rektorom Gajaninom ugovor potpisati direktor Adnan Krhan.

Prostorije Studentskog kulturnog centra Univerziteta u Banjaluci nalaze se u četvrtom paviljonu Studentskog centra “Nikola Tesla” u Banjaluci.

Potpisivanje ugovora zakazano je za 12.00 časova u Rektoratu Univerziteta u Banjaluci.

Preuzeto sa: mondo.ba

Exit mobile version